Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petarda Perła Lublin
triangle Tactiek 2016 NEW
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
56.1 gemiddelde waardering 61.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Chambers geeft de bal voor. Sofianopoulos kopt de bal weg. Ramalho Eanes is nu in balbezit. Luchs onderschept slim de pass. Luchs geeft een hoge lob. Paal!

9e minuut.
Wietzon verovert de bal door een tackle van achteren. Luchs is nu in balbezit. Luchs passt de bal in één keer door. Sofianopoulos is nu in balbezit. Sofianopoulos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coronado is nu in balbezit. Coronado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Perła Lublin 0:1

17e minuut.
Mirea is nu in balbezit. Mirea passt de bal zonder na te denken. Morici rent richting de bal. Morici draait met de bal, schiet en ... Chivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Perła Lublin 0:2

17e minuut.
Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki passt de bal in één keer door. Kuryluk is nu in balbezit. Morici verovert de bal door een tackle van achteren. Morici haalt uit met een fantastische trap. Chivu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Perła Lublin 0:3

30e minuut.
Morici rent richting de bal. Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos probeert naar een medespeler te passen. Coronado heeft problemen om de bal te vangen. Coronado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Perła Lublin 0:4

40e minuut.
Georgescu onderschept slim de pass. Georgescu geeft de bal voor. Brzezik kopt de bal weg. Sibuan heeft problemen om de bal te vangen. Sibuan draait met de bal, schiet en ... Teodorovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Derda zal de hoekschop nemen. Buchla kopt de bal weg. Pullicino Orland geeft een hoge lob. Brzezik maakt een snoekduik en kopt de bal. Teodorovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Perła Lublin 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 64%, Perła Lublin 36%.
Petarda - Perła Lublin 1:4

52e minuut.
Luchs geeft de bal voor. Daar is Molęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado haalt uit met een fantastische trap. Chivu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Perła Lublin 1:5

55e minuut.
Inworp. Trivković komt het veld opgelopen. Rose komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sofianopoulos kopt de bal weg. Morici is nu in balbezit. Luchs is nu in balbezit. Klungelig pakt Luchs de bal. Luchs haalt uit met een fantastische trap. Chivu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coronado rent richting de bal. Coronado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Perła Lublin 1:6

70e minuut.
Morici controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jaszczur komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Georgescu met een snelle inworp. Mirea geeft de bal voor. Coronado rent richting de bal. Coronado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Jaszczur is nu in balbezit. Hooper onderschept slim de pass. Hooper geeft de bal voor. Coronado kan de bal niet met de borst controleren. Coronado schiet op doel. Chivu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morici is nu in balbezit. Morici draait met de bal, schiet en ... Chivu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hooper speelt de bal door. Andreassi rent richting de bal. Andreassi geeft een hoge lob. Morici is nu in balbezit. Morici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Perła Lublin 1:7

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chivu niet meer kan verder spelen.

83e minuut.
Mirea probeert naar een medespeler te passen. Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos geeft een hoge lob. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Perła Lublin 1:8

84e minuut.
Siekierecki rent richting de bal. Coronado onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Georgescu. Coronado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 60%, Perła Lublin 40%.
Petarda - Perła Lublin 1:8