Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neveners Turovia Turów
lol Tactiek maximus
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
14 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 57
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Tulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulli probeert naar een medespeler te passen. Siren rent richting de bal. Siren draait met de bal, schiet en ... Lizer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - Turovia Turów 1:0

6e minuut.
Ócsai speelt de bal door. Siren rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Peteghem ... Strafschop! Siren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siren neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lizer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siren is nu in balbezit. Siren draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Datz probeert naar een medespeler te passen. Valtierra heeft problemen om de bal te vangen. Valtierra met een sublieme pass. Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wijnstekers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Tulli rent richting de bal. Tulli geeft de bal voor. Klungelig pakt Davila de bal. Siren rent richting de bal. Siren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iscru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tulli rent richting de bal. Tulli geeft een hoge lob. Siren krijgt zijn hoofd ertegen. Lizer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iscru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulli geeft de bal voor. Siren springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Varlot verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapalski is nu in balbezit. Varlot is nu in balbezit. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski draait met de bal, schiet en ... Wijnstekers bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Ócsai onderschept slim de pass. Ócsai speelt de bal door. Siren rent richting de bal. Siren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - Turovia Turów 2:0

38e minuut.
Valtierra rent richting de bal. Valtierra met een sublieme pass. Davila met een sublieme pass. Varlot is nu in balbezit. Varlot geeft een lange en hoge pass. Wijnstekers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski draait met de bal, schiet en ... Wijnstekers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - Turovia Turów 2:1

42e minuut.
Inworp. Hart met een snelle inworp. Ivanov speelt de bal door. Kokot is nu in balbezit. Kokot haalt uit met een fantastische trap. Paal! Wijnstekers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neveners - Turovia Turów 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neveners 50%, Turovia Turów 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Neveners - Turovia Turów 2:2

53e minuut.
Mandemakers probeert naar een medespeler te passen. Tulli rent richting de bal. Tulli passt de bal zonder na te denken. Siren rent richting de bal. Siren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Iscru speelt de bal door. Klungelig pakt Tulli de bal. Tulli geeft de bal voor. Siren krijgt zijn hoofd ertegen. Lizer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - Turovia Turów 3:2

71e minuut.
Valtierra passt de bal met de wreef. Ivanov is nu in balbezit. Danciu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Danciu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Ivanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokot is nu in balbezit. Pelczarski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kokot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciapalski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neveners - Turovia Turów 3:3

80e minuut.
Valtierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra geeft de bal voor. Bilgeataoğlu kopt de bal weg. Davila rent richting de bal. Davila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Valtierra is nu in balbezit. Valtierra passt de bal met de wreef. Ivanov probeert naar een medespeler te passen. Kokot is nu in balbezit. Kokot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ócsai rent richting de bal. Ócsai passt de bal met de wreef. Siren bereikt de bal nog maar net als eerste. Siren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - Turovia Turów 4:3

90e minuut.
Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot geeft een lange en hoge pass. Daar is Bilgeataoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neveners 66%, Turovia Turów 34%.
Neveners - Turovia Turów 4:3