Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALTAŃSCY WOJOWINICY Plock United
xd 4-42 ;) Tactiek Bien
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
65 gemiddelde waardering 60.2
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen zeer goed


19e minuut.
Moczulski probeert naar een medespeler te passen. B. Tóth is nu in balbezit. B. Tóth passt de bal met de wreef. Matuszewski is nu in balbezit. Matuszewski haalt uit met een fantastische trap. Bednarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Siladi passt de bal met de wreef. Daar is Karpiniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpiniak speelt de bal door. Kurucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Karpiniak passt de bal zonder na te denken. B. Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zabokrzycki krijgt een gele kaart. B. Tóth wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bolla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kurucz maakt een snoekduik en kopt de bal. Bednarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Halmai kopt de bal weg. B. Tóth probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zabokrzycki. B. Tóth moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. B. Tóth kan niet meer verder spelen. Dębek komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Daar is Trosell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canedo is nu in balbezit. Canedo passt de bal met de wreef. Łudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łudzik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Plock United 1:0

44e minuut.
Zabokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Bolla speelt de bal door. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak passt de bal met de wreef. Kurucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk bokst de bal weg. Kurucz rent richting de bal. Kurucz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Plock United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTAŃSCY WOJOWINICY 63%, Plock United 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Plock United 1:1

49e minuut.
Bolla geeft een lange en hoge pass. Uliczka speelt de bal door. Zabokrzycki geeft een hoge lob. Canedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doncu met de inworp. Moczulski onderschept slim de pass. Canedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canedo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Trosell de bal onder controle te krijgen. Mast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Dębek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jakiel komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Klusáček passt de bal zonder na te denken. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Canedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Plock United 2:1

88e minuut.
Halmai heeft problemen om de bal te vangen. Halmai speelt de bal door. Trosell kan de bal niet met de borst controleren. Klusáček rent richting de bal. Klusáček draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łudzik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Plock United 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTAŃSCY WOJOWINICY 45%, Plock United 55%.
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Plock United 3:1