Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikie Kaczki Narco$
ddeeff Tactiek nowa
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63 gemiddelde waardering 58.8
excellent Schieten formidable
formidable Passen very good
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Bendlin is nu in balbezit. Bendlin geeft de bal voor. Korkiakoski probeert de bal met de borst te controleren. Alepri is nu in balbezit. Alepri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ruiz de Lopera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Portugal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alepri is nu in balbezit. Alepri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Godri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toraman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Targoński is nu in balbezit. Targoński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cestari passt de bal met de wreef. Toraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Toraman passt de bal met de wreef. Targoński rent richting de bal. Targoński haalt uit met een fantastische trap. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Toraman probeert naar een medespeler te passen. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel met een sublieme pass. Filipescu is nu in balbezit. Filipescu geeft een hoge lob. Lin bokst de bal weg.

22e minuut.
Filipescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipescu geeft een lange en hoge pass. Szajdel speelt de bal door. Bień geeft een lange en hoge pass. Obwieser maakt een snoekduik en kopt de bal. Lin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Klungelig pakt Alepri de bal. Portugal rent richting de bal. Portugal geeft een lange en hoge pass. Cestari maakt een snoekduik en kopt de bal. Vynck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - Narco$ 1:0

34e minuut.
Bendlin passt de bal in één keer door. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal met een sublieme pass. Alepri is nu in balbezit. Alepri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Targoński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Korkiakoski de bal. Cestari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestari schiet op doel. Vynck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Kaczki 43%, Narco$ 57%.
Dzikie Kaczki - Narco$ 1:0

47e minuut.
Żuralski met de inworp. Filipescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipescu probeert naar een medespeler te passen. Obwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Obwieser draait met de bal, schiet en ... Lin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dzikie Kaczki - Narco$ 1:1

49e minuut.
Żuralski is nu in balbezit. Żuralski passt de bal in één keer door. Portugal speelt de bal door. Alepri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alepri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Godri probeert naar een medespeler te passen. Filipescu probeert naar een medespeler te passen. Obwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Obwieser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - Narco$ 1:2

52e minuut.
Alepri heeft problemen om de bal te vangen. Szajdel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alepri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alepri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Godri de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Toraman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Targoński krijgt zijn hoofd ertegen. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Toraman passt de bal met de wreef. Portugal rent richting de bal. Portugal met een sublieme pass. Alepri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alepri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bendlin geeft een lange en hoge pass. Targoński kopt de bal weg. Ruiz de Lopera heeft problemen om de bal te vangen. Cestari is nu in balbezit. Cestari schiet op doel. Vynck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Szajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal onderschept slim de pass. Portugal geeft een lange en hoge pass. Murgu kan de bal niet met de borst controleren. Cestari bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bendlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendlin geeft een lange en hoge pass. Cestari kopt de bal weg. Alepri rent richting de bal. Alepri haalt uit met een fantastische trap. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Korkiakoski neemt vlug de vrije trap. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski passt de bal met de wreef. Alepri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alepri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. La Nave komt het veld opgelopen. Vynck met een harde bal richting middenveld. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski geeft een lange en hoge pass. Cestari rent richting de bal. Cestari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Klungelig pakt Filipescu de bal. Pintilei maakt een afschuwelijke overtreding. Filipescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Obwieser zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Filipescu geeft een hoge lob. Gniazdowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

79e minuut.
Żuralski geeft een lange en hoge pass. Bień kopt de bal weg. Obwieser is nu in balbezit. Obwieser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - Narco$ 1:3

82e minuut.
Korkiakoski geeft de bal voor. Filipescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipescu passt de bal met de wreef. Obwieser is nu in balbezit. Obwieser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Filipescu passt de bal in één keer door. Żuralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipescu met een sublieme pass. Obwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Obwieser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - Narco$ 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Kaczki 54%, Narco$ 46%.
Dzikie Kaczki - Narco$ 1:4