Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaDallasStars7 Kubusie
442 Tactiek Kuba att
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Kamaros is nu in balbezit. Kamaros passt de bal zonder na te denken. Karakashev probeert naar een medespeler te passen. Pečovský rent richting de bal. Pečovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Trippier geeft de bal voor. Harabagiu kopt de bal weg. Valderrama heeft problemen om de bal te vangen. Drozda is nu in balbezit. Drozda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Karakashev heeft problemen om de bal te vangen. Majewski rent richting de bal. Majewski passt de bal zonder na te denken. Harabagiu is nu in balbezit. Harabagiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Selviboylu onderschept slim de pass. Selviboylu passt de bal zonder na te denken. Borkovec speelt de bal door. Drozda rent richting de bal. Drozda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Karakashev rent richting de bal. Karakashev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kamaros de bal. Kamaros geeft een hoge lob. Pečovský bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castillo Khan neemt de hoekschop. Yevtushenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Fodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Tinoco onderschept slim de pass. Tinoco passt de bal in één keer door. Maibach is nu in balbezit. Yevtushenko verovert de bal door een tackle van achteren. Yevtushenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pithan kan de bal niet met de borst controleren. Drozda rent richting de bal. Pithan begaat een overtreding. Drozda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barragán wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ogiński geeft een hoge lob. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerovac begaat een overtreding. Harabagiu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Harabagiu kan niet meer verder spelen. Atak komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Karakashev rent richting de bal. Karakashev geeft de bal voor. Maibach rent richting de bal. Yevtushenko onderschept slim de pass. Yevtushenko schiet op doel. Fodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Karakashev passt de bal in één keer door. Khayrat onderschept slim de pass. Pečovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečovský geeft een lange en hoge pass. Yevtushenko krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Selviboylu geeft een lange en hoge pass. Drozda controleert de bal met de borst. Gerovac speelt de bal door. Yevtushenko rent richting de bal. Yevtushenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaDallasStars7 35%, Kubusie 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaDallasStars7 - Kubusie 0:0

46e minuut.
Gerovac speelt de bal door. Kamaros speelt de bal door. Yevtushenko rent richting de bal. Yevtushenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaDallasStars7 - Kubusie 1:0

56e minuut.
Kamaros met een snelle inworp. Karakashev rent richting de bal. Karakashev probeert naar een medespeler te passen. Kamaros rent richting de bal. Kamaros geeft een hoge lob. Fodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Karakashev passt de bal met de wreef. Kamaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamaros passt de bal met de wreef. Yevtushenko is nu in balbezit. Yevtushenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fodor met een harde bal richting middenveld. Castillo Khan probeert naar een medespeler te passen. Kamaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamaros geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Borkovec is nu in balbezit. Borkovec passt de bal in één keer door. Gerovac is nu in balbezit. Drozda verovert de bal door een tackle van achteren. Drozda haalt uit met een fantastische trap. Ribera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fodor niet meer kan verder spelen. Bíró komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kamaros passt de bal met de wreef. Yevtushenko is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Maibach ... Strafschop! Maibach krijgt een gele kaart. Yevtushenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pečovský legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bíró bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Selviboylu geeft een lange en hoge pass. Khayrat heeft problemen om de bal te vangen. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečovský verovert de bal door een tackle van achteren. Pečovský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Pithan geeft een hoge lob. Selviboylu rent richting de bal. Pečovský verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo Khan rent richting de bal. Castillo Khan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pečovský rent richting de bal. Pečovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tinoco onderschept slim de pass. Kamaros rent richting de bal. Kamaros probeert naar een medespeler te passen. Castillo Khan rent richting de bal. Castillo Khan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maibach heeft problemen om de bal te vangen. Bíró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maibach is nu in balbezit. Maibach geeft een lange en hoge pass. Tinoco rent richting de bal. Drozda verovert de bal door een tackle van achteren. Drozda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaDallasStars7 41%, Kubusie 59%.
MaDallasStars7 - Kubusie 1:0