Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Leśnica Pogoń Grodzisk
Co do1 Tactiek Normal2019_2
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 62.3
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Herlevi heeft problemen om de bal te vangen. Bajzát rent richting de bal. Herlevi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herlevi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Cuciniello passt de bal in één keer door. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát passt de bal met de wreef. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak draait met de bal, schiet en ... Kogut bokst de bal weg. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát passt de bal met de wreef. Kogut bokst de bal weg.

13e minuut.
Csernai is nu in balbezit. Cassitto probeert naar een medespeler te passen. Řapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Řapík passt de bal in één keer door. Kostadinov is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cassitto zal de hoekschop nemen. Kostadinov krijgt zijn hoofd ertegen. Szewczak bokst de bal weg.

18e minuut.
Řapík met een snelle inworp. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano begaat een overtreding. Lăpădat raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Řapík neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Csernai met een snelle inworp. Cuciniello met een sublieme pass. Kılınçoğlu met een sublieme pass. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cuciniello is nu in balbezit. Cuciniello passt de bal zonder na te denken. Walkowiak is nu in balbezit. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. Kogut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Pogoń Grodzisk 0:1

26e minuut.
Cuciniello probeert naar een medespeler te passen. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai passt de bal zonder na te denken. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. Kogut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Altamirano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ceciliano komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Daar is Csernai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aydoğdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydoğdu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Csernai de bal. Csernai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Řapík met de inworp. Michelini onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lăpădat de bal. Cassitto is nu in balbezit. Cassitto haalt uit met een fantastische trap. Szewczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Leśnica - Pogoń Grodzisk 1:1

39e minuut.
Cassitto is nu in balbezit. Cassitto speelt de bal door. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov schiet op doel. Szewczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kılınçoğlu met een sublieme pass. Walkowiak rent richting de bal. Rudjito begaat een overtreding. Rudjito krijgt een gele kaart. Walkowiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kılınçoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. Kogut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Pogoń Grodzisk 1:2

45e minuut.
Cassitto met een sublieme pass. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru passt de bal in één keer door. Řapík rent richting de bal. Řapík draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 51%, Pogoń Grodzisk 49%.
TS Leśnica - Pogoń Grodzisk 1:2

60e minuut.
Cassitto passt de bal zonder na te denken. Wenden speelt de bal door. Aydoğdu met een sublieme pass. Cassitto is nu in balbezit. Cassitto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Herlevi onderschept slim de pass. Herlevi passt de bal zonder na te denken. Řapík speelt de bal door. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat geeft de bal voor. Szewczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Herlevi rent richting de bal. Herlevi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ascani de bal. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kılınçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kılınçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Pogoń Grodzisk 1:3

80e minuut.
Bajzát kopt de bal weg. Klungelig pakt Rudjito de bal. Rudjito passt de bal met de wreef. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak draait met de bal, schiet en ... Kogut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Bajzát verovert de bal door een tackle van achteren. Bajzát passt de bal met de wreef. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Pogoń Grodzisk 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 44%, Pogoń Grodzisk 56%.
TS Leśnica - Pogoń Grodzisk 1:4