Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Grodzisk TS Leśnica
Normal2019_2 Tactiek Co do1
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 19
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
64.6 gemiddelde waardering 62.5
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


7e minuut.
Altamirano is nu in balbezit. Rudjito onderschept slim de pass. Rudjito geeft een hoge lob. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Rudjito met een sublieme pass. Cassitto probeert naar een medespeler te passen. Lăpădat is nu in balbezit. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Bogacz de bal. Řapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Řapík passt de bal met de wreef. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov schiet op doel. Gubian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Wenden passt de bal in één keer door. Cinpoeru rent richting de bal. Ascani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cinpoeru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kostadinov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - TS Leśnica 0:1

21e minuut.
Kılınçoğlu rent richting de bal. Aydoğdu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kılınçoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuciniello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Csernai kopt de bal weg. Bajzát rent richting de bal. Bajzát schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lăpădat rent richting de bal. Ruddere rent richting de bal. Řapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Řapík geeft een lange en hoge pass. Kostadinov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kostadinov rent richting de bal. Ascani begaat een overtreding. Kostadinov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wenden zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kostadinov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kılınçoğlu speelt de bal door. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano passt de bal met de wreef. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Aydoğdu geeft een lange en hoge pass. Kostadinov is nu in balbezit. Cassitto is nu in balbezit. Cassitto geeft de bal voor. Kostadinov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Klungelig pakt Michelini de bal. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat draait met de bal, schiet en ... Gubian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - TS Leśnica 0:2

39e minuut.
Klungelig pakt Lăpădat de bal. Řapík rent richting de bal. Michelini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Michelini krijgt een gele kaart. Řapík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cinpoeru neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kılınçoğlu rent richting de bal. Kılınçoğlu speelt de bal door. Csernai rent richting de bal. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk 57%, TS Leśnica 43%.
Pogoń Grodzisk - TS Leśnica 0:2

48e minuut.
Bajzát probeert naar een medespeler te passen. Altamirano rent richting de bal. Altamirano met een sublieme pass. Bajzát rent richting de bal. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rudjito rent richting de bal. Altamirano onderschept slim de pass. Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Cassitto rent richting de bal. Cassitto met een sublieme pass. Řapík met een sublieme pass. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ascani geeft een hoge lob. Inworp. Cassitto met een snelle inworp. Řapík is nu in balbezit. Řapík geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Altamirano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. Kogut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - TS Leśnica 1:2

72e minuut.
Řapík geeft een hoge lob. Lăpădat kopt de bal weg. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Gubian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - TS Leśnica 1:3

74e minuut.
Kılınçoğlu met een sublieme pass. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenden maakt een afschuwelijke overtreding. Wenden is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
Kogut met een harde bal richting middenveld. Cassitto kopt de bal weg. Daar is Ruddere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Altamirano met de inworp. Cuciniello rent richting de bal. Cuciniello passt de bal met de wreef. Kılınçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kogut trapt de bal weg van het doel. Řapík kopt de bal weg. Ruddere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap. Gubian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito probeert naar een medespeler te passen. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano geeft een hoge lob. Csernai krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Aydoğdu geeft de bal voor. Cinpoeru is nu in balbezit. Ascani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cinpoeru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kostadinov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - TS Leśnica 1:4

85e minuut.
Herlevi is nu in balbezit. Csernai begaat een overtreding. Herlevi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atvērts zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kostadinov kopt de bal weg. Michelini probeert de bal aan de voet te houden. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Aydoğdu kopt de bal weg. Klungelig pakt Herlevi de bal. Atvērts is nu in balbezit. Atvērts geeft een hoge lob. Kostadinov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - TS Leśnica 1:5

88e minuut.
Bajzát passt de bal in één keer door. Rudjito verovert de bal door een tackle van achteren. Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát draait met de bal, schiet en ... Kogut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk 52%, TS Leśnica 48%.
Pogoń Grodzisk - TS Leśnica 1:5