Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palmo PAOK Solniki
Palmo Tactiek 4MID att
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.5 gemiddelde waardering 60.2
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Humulescu geeft een lange en hoge pass. Dusza rent richting de bal. Dusza geeft een lange en hoge pass. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk haalt uit met een fantastische trap. Bidault probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Węgorowski met de inworp. Dusza met een sublieme pass. Brończyk rent richting de bal. Brończyk schiet op doel. Humulescu probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Węgorowski heeft problemen om de bal te vangen. Węgorowski geeft de bal voor. Brończyk is nu in balbezit. Brończyk schiet op doel. Bidault probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak draait met de bal, schiet en ... Bidault bokst de bal weg.

20e minuut.
Piszczyk geeft een lange en hoge pass. Brończyk is nu in balbezit. Brończyk geeft een hoge lob. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak draait met de bal, schiet en ... Bidault probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Fidélis Régis rent richting de bal. Pervan geeft een lange en hoge pass. Kmiecik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Donatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Donatini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fidélis Régis maakt een snoekduik en kopt de bal. Ribarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Arruda speelt de bal door. Graf rent richting de bal. Graf passt de bal zonder na te denken. Fidélis Régis rent richting de bal. Fidélis Régis schiet op doel. Ribarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Donatini bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arruda zal de hoekschop nemen. Donatini maakt een snoekduik en kopt de bal. Ribarov bokst de bal weg. Daar is Della Salica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - PAOK Solniki 1:0

40e minuut.
Soboczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soboczyński probeert naar een medespeler te passen. Arruda speelt de bal door. Donatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Donatini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Butter geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pervan met de inworp. Graf geeft de bal voor. Donatini springt en kopt de bal. Ribarov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palmo 41%, PAOK Solniki 59%.
FC Palmo - PAOK Solniki 1:0

49e minuut.
Soboczyński probeert naar een medespeler te passen. Janczarek is nu in balbezit. Janczarek geeft een lange en hoge pass. Chmielak is nu in balbezit. Chmielak draait met de bal, schiet en ... Bidault verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Piszczyk onderschept slim de pass. Piszczyk speelt de bal door. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski geeft de bal voor. Brończyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Donatini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Della Salica de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arruda zal de hoekschop nemen. Donatini springt en kopt de bal. Ribarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Ribarov niet meer kan verder spelen. Byśkiniewicz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Morela geeft een hoge lob. Daar is Fidélis Régis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Donatini schiet op doel. Byśkiniewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - PAOK Solniki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palmo 45%, PAOK Solniki 55%.
FC Palmo - PAOK Solniki 2:0