Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAOK Solniki FC Palmo
4MID att Tactiek Palmo
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 61.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Humulescu geeft een lange en hoge pass. Mrowiec geeft een hoge lob. Damato speelt de bal door. Klungelig pakt Donatini de bal. Donatini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Graf passt de bal zonder na te denken. Damato bereikt de bal nog maar net als eerste. Damato passt de bal met de wreef. Donatini is nu in balbezit. Donatini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sánchez rent richting de bal. Sánchez passt de bal met de wreef. Szafrański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk is nu in balbezit. Brończyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Sandoval passt de bal in één keer door. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski geeft een hoge lob. Brończyk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Morela is nu in balbezit. Ponikowski onderschept slim de pass. Ponikowski passt de bal met de wreef. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk haalt uit met een fantastische trap. Bidault verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Urem geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Węgorowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Graf geeft een hoge lob. Piszczyk is nu in balbezit. Piszczyk geeft de bal voor. Morela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - FC Palmo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 55%, FC Palmo 45%.
PAOK Solniki - FC Palmo 1:0

50e minuut.
Soboczyński geeft een hoge lob. Kmiecik geeft een hoge lob. Brończyk heeft problemen om de bal te vangen. Brończyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - FC Palmo 2:0

56e minuut.
Arruda is nu in balbezit. Arruda passt de bal zonder na te denken. Fidélis Régis rent richting de bal. Fidélis Régis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piszczyk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kmiecik onderschept slim de pass. Arruda is nu in balbezit. Arruda met een sublieme pass. Daar is Fidélis Régis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidélis Régis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Klungelig pakt Graf de bal. Graf probeert naar een medespeler te passen. Arruda met een sublieme pass. Donatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Donatini draait met de bal, schiet en ... Ribarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Węgorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgorowski probeert naar een medespeler te passen. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez geeft een lange en hoge pass. Brończyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - FC Palmo 3:0

69e minuut.
Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski geeft de bal voor. Brończyk rent richting de bal. Brończyk geeft de bal voor. Szafrański krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mrowiec onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damato met de inworp. Graf geeft de bal voor. Fidélis Régis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Węgorowski geeft een hoge lob. Morela kopt de bal weg. Graf met een sublieme pass. Donatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Donatini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 50%, FC Palmo 50%.
PAOK Solniki - FC Palmo 3:0