Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oksjuwe jaroszowice Čiernojohanskoje
def mega Tactiek kindżuk
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
55.4 gemiddelde waardering 55.8
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Papakonstantinou rent richting de bal. Papakonstantinou geeft de bal voor. Danielewski controleert de bal met de borst. Waśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśków draait met de bal, schiet en ... Yakışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Brauzzi geeft een lange en hoge pass. Hemrich rent richting de bal. Met opzet legt Rubin zijn tegenspeler op de grond. Rubin krijgt een gele kaart. Hemrich raakt geblesseerd tijdens het duel. Papakonstantinou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Waśków maakt een snoekduik en kopt de bal. Ouzký springt en kopt de bal. Danielewski verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Papakonstantinou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabała komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Daar is Hemrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubin is nu in balbezit. Rubin met een sublieme pass. Kliissepp rent richting de bal. Kliissepp schiet op doel. Galev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Cabała onderschept slim de pass. Cabała met een sublieme pass. Waśków is nu in balbezit. Ouzký rent richting de bal. Ouzký draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cabała geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Anděl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ouzký bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouzký haalt uit met een fantastische trap. Yakışık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nacsa onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - Čiernojohanskoje 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oksjuwe jaroszowice 29%, Čiernojohanskoje 71%.
Oksjuwe jaroszowice - Čiernojohanskoje 1:0

63e minuut.
Inworp. Pană komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rubin geeft de bal voor. Pană kopt de bal weg. Daar is Seitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kliissepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliissepp draait met de bal, schiet en ... Galev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Duut passt de bal met de wreef. Berger is nu in balbezit. Cabała maakt een afschuwelijke overtreding. Cabała krijgt een gele kaart. Berger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kliissepp komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kliissepp controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sezen komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Sezen onderschept slim de pass. Sezen speelt de bal door. Daar is Lábas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabała is nu in balbezit. Cabała geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Daar is Brauzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duut verovert de bal door een tackle van achteren. Duut passt de bal met de wreef. Kliissepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliissepp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oksjuwe jaroszowice 36%, Čiernojohanskoje 64%.
Oksjuwe jaroszowice - Čiernojohanskoje 1:0