Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Shedenders FC Tychy Youngs
Sarrismo Tactiek 3ATTPRESS
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
20 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
67.3 gemiddelde waardering 61.3
formidable Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


13e minuut.
Adolfo passt de bal met de wreef. Tellisaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellisaar passt de bal met de wreef. Eszterházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszterházi haalt uit met een fantastische trap. Konieczny bokst de bal weg.

17e minuut.
Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera passt de bal in één keer door. Sierny rent richting de bal. Sierny geeft de bal voor. Pasławski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - FC Tychy Youngs 1:0

19e minuut.
Kozera speelt de bal door. Sierny heeft problemen om de bal te vangen. Sierny probeert naar een medespeler te passen. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - FC Tychy Youngs 2:0

23e minuut.
Tasic geeft de bal voor. Miodziek probeert naar een medespeler te passen. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - FC Tychy Youngs 3:0

26e minuut.
Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan speelt de bal door. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - FC Tychy Youngs 4:0

29e minuut.
Sierny is nu in balbezit. Sierny passt de bal zonder na te denken. Daribyan met een sublieme pass. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek schiet op doel. Wajerczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kozera kopt de bal weg. Klungelig pakt Daribyan de bal. Daribyan met een sublieme pass. Pasławski rent richting de bal. Pasławski schiet op doel. Wajerczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Adolfo onderschept slim de pass. Adolfo probeert naar een medespeler te passen. Tellisaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellisaar draait met de bal, schiet en ... Konieczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - FC Tychy Youngs 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Shedenders 49%, FC Tychy Youngs 51%.
The Shedenders - FC Tychy Youngs 4:1

51e minuut.
Daribyan rent richting de bal. Ciorchine verovert de bal door een tackle van achteren. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - FC Tychy Youngs 5:1

53e minuut.
Daribyan rent richting de bal. Daribyan passt de bal in één keer door. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel. Wajerczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - FC Tychy Youngs 6:1

63e minuut.
Sierny rent richting de bal. Sierny speelt de bal door. Pasławski rent richting de bal. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - FC Tychy Youngs 7:1

69e minuut.
Tasic controleert de bal met de borst. Tasic probeert naar een medespeler te passen. Rinaldo met een sublieme pass. Klungelig pakt Tellisaar de bal. Tellisaar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ciorchine rent richting de bal. Daribyan onderschept slim de pass. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - FC Tychy Youngs 8:1

74e minuut.
Ibañez rent richting de bal. Ibañez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Miodziek de bal. Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miodziek rent richting de bal. Miodziek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Stankiewicz onderschept slim de pass. Stankiewicz passt de bal in één keer door. Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miodziek is nu in balbezit. Miodziek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - FC Tychy Youngs 9:1

83e minuut.
Diculescu geeft de bal voor. Daribyan rent richting de bal. Daribyan passt de bal zonder na te denken. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny passt de bal in één keer door. Pasławski rent richting de bal. Pasławski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Shedenders 48%, FC Tychy Youngs 52%.
The Shedenders - FC Tychy Youngs 9:1