Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tychy Youngs The Shedenders
3ATTPRESS Tactiek Sarrismo
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
53.5 gemiddelde waardering 70.1
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Sierny is nu in balbezit. Sierny passt de bal met de wreef. Pasławski rent richting de bal. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sierny passt de bal in één keer door. Daribyan is nu in balbezit. Daribyan passt de bal met de wreef. Sierny rent richting de bal. Sierny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sierny is nu in balbezit. Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny verovert de bal door een tackle van achteren. Sierny geeft de bal voor. Pasławski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kozera passt de bal in één keer door. Sierny rent richting de bal. Inworp. Sierny met de inworp. Daribyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kozera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorchine rent richting de bal. Pasławski onderschept slim de pass. Pasławski schiet op doel. Wajerczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - The Shedenders 0:1

21e minuut.
Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan passt de bal in één keer door. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - The Shedenders 0:2

25e minuut.
Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski geeft een lange en hoge pass. Pasławski kopt de bal weg. Sierny is nu in balbezit. Sierny schiet op doel. Wajerczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - The Shedenders 0:3

32e minuut.
Kozera probeert naar een medespeler te passen. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny passt de bal in één keer door. Pasławski rent richting de bal. Pasławski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciorchine met een sublieme pass. Stankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Eszterházi is nu in balbezit. Eszterházi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kozera met een sublieme pass. Sierny is nu in balbezit. Sierny met een sublieme pass. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk bokst de bal weg. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - The Shedenders 0:4

44e minuut.
Tasic rent richting de bal. Tasic geeft een lange en hoge pass. Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tychy Youngs 60%, The Shedenders 40%.
FC Tychy Youngs - The Shedenders 0:4

47e minuut.
Kozera rent richting de bal. Kozera passt de bal zonder na te denken. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski schiet op doel. Wajerczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - The Shedenders 0:5

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diculescu met een snelle inworp. Tellisaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellisaar geeft een hoge lob. Kacała krijgt zijn hoofd ertegen. Konieczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Muskietorz passt de bal met de wreef. Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski probeert naar een medespeler te passen. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wajerczyk probeert naar een medespeler te passen. Kai Cheuk heeft problemen om de bal te vangen. Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sierny passt de bal in één keer door. Pasławski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sierny neemt de hoekschop. Pasławski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jaraczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaraczewski geeft de bal voor. Sierny kopt de bal weg. Daribyan is nu in balbezit. Daribyan schiet op doel. Wajerczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - The Shedenders 0:6

70e minuut.
Muskietorz geeft een hoge lob. Sierny kopt de bal weg. Daar is Pasławski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - The Shedenders 0:7

74e minuut.
Ibañez geeft een hoge lob. Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Jaraczewski de bal. Jaraczewski geeft de bal voor. Pasławski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Muskietorz kopt de bal weg. Jaraczewski rent richting de bal. Tasic begaat een overtreding. Tasic krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - The Shedenders 0:8

83e minuut.
Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski geeft de bal voor. Daribyan is nu in balbezit. Daribyan haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - The Shedenders 0:9

85e minuut.
Kai Cheuk met een sublieme pass. Varipapa probeert naar een medespeler te passen. Daribyan met een sublieme pass. Jaraczewski speelt de bal door. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - The Shedenders 0:10

87e minuut.
Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera passt de bal in één keer door. Sierny rent richting de bal. Sierny geeft een hoge lob. Braspenninckx krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Daar is Daribyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daribyan probeert naar een medespeler te passen. Pasławski heeft problemen om de bal te vangen. Pasławski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - The Shedenders 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tychy Youngs 51%, The Shedenders 49%.
FC Tychy Youngs - The Shedenders 0:11