Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAOK Solniki Pogoń Grodzisk
4MID att Tactiek Normal2019_2
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 62.8
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


18e minuut.
Cuciniello met een sublieme pass. Csernai heeft problemen om de bal te vangen. Csernai passt de bal zonder na te denken. Bajzát heeft problemen om de bal te vangen. Bajzát draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kılınçoğlu rent richting de bal. Kılınçoğlu passt de bal met de wreef. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kmiecik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dusza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusza passt de bal zonder na te denken. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brończyk is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Marongiu ... Strafschop! Marongiu krijgt een gele kaart. Brończyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brończyk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Szewczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - Pogoń Grodzisk 1:0

36e minuut.
Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielak passt de bal zonder na te denken. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kılınçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec rent richting de bal. Kılınçoğlu onderschept slim de pass. Kılınçoğlu geeft de bal voor. Bajzát krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 45%, Pogoń Grodzisk 55%.
PAOK Solniki - Pogoń Grodzisk 1:0

64e minuut.
Hauke passt de bal met de wreef. Kmiecik speelt de bal door. Michelini speelt de bal door. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAOK Solniki - Pogoń Grodzisk 1:1

70e minuut.
Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski met een sublieme pass. Brończyk rent richting de bal. Brończyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk passt de bal in één keer door. Kılınçoğlu speelt de bal door. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ... Byśkiniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Piszczyk passt de bal zonder na te denken. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik speelt de bal door. Chmielak rent richting de bal. Chmielak schiet op doel. Szewczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Walkowiak is nu in balbezit. Bajzát is nu in balbezit. Butter verovert de bal door een tackle van achteren. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 53%, Pogoń Grodzisk 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAOK Solniki - Pogoń Grodzisk 1:1