Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Grodzisk PAOK Solniki
Normal2019_2 Tactiek 4MID att
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 60.6
good Schieten excellent
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


9e minuut.
Ruddere geeft de bal voor. Kmiecik probeert naar een medespeler te passen. Węgorowski geeft een lange en hoge pass. Brończyk is nu in balbezit. Brończyk draait met de bal, schiet en ... Gubian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sandoval speelt de bal door. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski passt de bal zonder na te denken. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ascani rent richting de bal. Brończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Altamirano met een sublieme pass. Csernai rent richting de bal. Csernai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kılınçoğlu rent richting de bal. Kılınçoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Neubeck de bal. Neubeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - PAOK Solniki 1:0

23e minuut.
Bogacz kopt de bal weg. Cuciniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuciniello passt de bal zonder na te denken. Kılınçoğlu geeft de bal voor. Csernai springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk 41%, PAOK Solniki 59%.
Pogoń Grodzisk - PAOK Solniki 1:0

57e minuut.
Mordej onderschept slim de pass. Csernai onderschept slim de pass. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai draait met de bal, schiet en ... Ribarov bokst de bal weg.

58e minuut.
Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altamirano met de inworp. Neubeck is nu in balbezit. Neubeck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chimingeri kopt de bal weg. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik geeft een lange en hoge pass. Brończyk is nu in balbezit. Brończyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Bogacz passt de bal zonder na te denken. Łakomski rent richting de bal. Cuciniello begaat een overtreding. Cuciniello krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Mrowiec kopt de bal weg. Cuciniello is nu in balbezit. Cuciniello passt de bal zonder na te denken. Csernai is nu in balbezit. Csernai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Sánchez met de inworp. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuciniello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandoval raakt geblesseerd tijdens het duel. Sandoval komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Gubian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sánchez neemt de hoekschop. Ponikowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez geeft een lange en hoge pass. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk haalt uit met een fantastische trap. Gubian bokst de bal weg. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogoń Grodzisk - PAOK Solniki 1:1

87e minuut.
Altamirano rent richting de bal. Altamirano passt de bal zonder na te denken. Neubeck is nu in balbezit. Neubeck schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. Ribarov trapt de bal weg van het doel. Sandoval kopt de bal weg. Brończyk rent richting de bal. Brończyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk 43%, PAOK Solniki 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogoń Grodzisk - PAOK Solniki 1:1