Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tychy Youngs Čiernojohanskoje
3ATTPRESS Tactiek kindżuk
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
55.1 gemiddelde waardering 55.2
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Tasic controleert de bal met de borst. Tasic speelt de bal door. Tellisaar is nu in balbezit. Tellisaar haalt uit met een fantastische trap. Yakışık probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - Čiernojohanskoje 1:0

19e minuut.
Tasic rent richting de bal. Tasic speelt de bal door. Daar is Nacsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tellisaar is nu in balbezit. Tellisaar draait met de bal, schiet en ... Yakışık bokst de bal weg.

29e minuut.
Ibañez rent richting de bal. Ibañez geeft de bal voor. Duut probeert naar een medespeler te passen. Kliissepp rent richting de bal. Kliissepp haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tychy Youngs 35%, Čiernojohanskoje 65%.
FC Tychy Youngs - Čiernojohanskoje 1:0

55e minuut.
Duut kopt de bal weg. Ibañez geeft een hoge lob. Rubin kan de bal niet met de borst controleren. Kliissepp is nu in balbezit. Kliissepp haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk bokst de bal weg.

61e minuut.
Inworp. Tellisaar met de inworp. Rinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaldo geeft een lange en hoge pass. Wilga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheney rent richting de bal. Ciorchine onderschept slim de pass. Berger onderschept slim de pass. Berger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Rinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anděl onderschept slim de pass. Anděl geeft de bal voor. Kliissepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliissepp haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk bokst de bal weg. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tychy Youngs - Čiernojohanskoje 1:1

71e minuut.
Rubin onderschept slim de pass. Rubin passt de bal zonder na te denken. Kliissepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliissepp schiet op doel. Wajerczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - Čiernojohanskoje 1:2

83e minuut.
Danielewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Diculescu de bal. Adolfo met een sublieme pass. Wilga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilga draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tychy Youngs - Čiernojohanskoje 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tychy Youngs 32%, Čiernojohanskoje 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tychy Youngs - Čiernojohanskoje 2:2