Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Shedenders Oksjuwe jaroszowice
Sarrismo Tactiek def mega
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
70.3 gemiddelde waardering 51.8
uitmuntend Schieten goed
formidabel Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Jaraczewski geeft een lange en hoge pass. Pasławski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Brauzzi ... Strafschop! Brauzzi krijgt een gele kaart. Pasławski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miodziek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Galev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Pasławski kopt de bal weg. Kozera rent richting de bal. Kozera speelt de bal door. Pasławski rent richting de bal. Pasławski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - Oksjuwe jaroszowice 1:0

11e minuut.
Kozera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daribyan speelt de bal door. Kozera geeft een hoge lob. Miodziek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - Oksjuwe jaroszowice 2:0

17e minuut.
Daribyan is nu in balbezit. Daribyan passt de bal zonder na te denken. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera geeft de bal voor. Pasławski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daribyan passt de bal in één keer door. Kozera rent richting de bal. Inworp. Contini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozera geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klungelig pakt Raţă de bal. Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Miodziek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miodziek schiet op doel. Galev bokst de bal weg. Contini onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kozera zal de hoekschop nemen. Dobosz heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brauzzi is nu in balbezit. Pasławski onderschept slim de pass. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - Oksjuwe jaroszowice 3:0

26e minuut.
Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski passt de bal met de wreef. Kozera is nu in balbezit. Kozera geeft de bal voor. Pasławski maakt een snoekduik en kopt de bal. Galev bokst de bal weg.

28e minuut.
Daribyan met een sublieme pass. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kozera de bal. Kozera geeft een hoge lob. Pasławski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Pasławski rent richting de bal. Dobosz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pasławski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miodziek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - Oksjuwe jaroszowice 4:0

37e minuut.
Varipapa geeft de bal voor. Inworp. Hemrich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waśków rent richting de bal. Waśków schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - Oksjuwe jaroszowice 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Shedenders 32%, Oksjuwe jaroszowice 68%.
The Shedenders - Oksjuwe jaroszowice 4:1

46e minuut.
Palomera komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Contini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Załoga kopt de bal weg. Varipapa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśków schiet op doel. Konieczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski passt de bal zonder na te denken. Miodziek is nu in balbezit. Miodziek draait met de bal, schiet en ... Galev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - Oksjuwe jaroszowice 5:1

68e minuut.
Daribyan probeert de bal met de borst te controleren. Daribyan passt de bal met de wreef. Kozera rent richting de bal. Kozera geeft een hoge lob. Miodziek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Palomera geeft een hoge lob. Załoga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Contini de bal. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kozera geeft een lange en hoge pass. Pasławski kopt de bal weg. Miodziek heeft problemen om de bal te vangen. Miodziek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - Oksjuwe jaroszowice 6:1

76e minuut.
Pasławski rent richting de bal. Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek passt de bal zonder na te denken. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Galev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - Oksjuwe jaroszowice 7:1

79e minuut.
Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek met een sublieme pass. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Galev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Inworp. Krämer komt het veld opgelopen. Jiménez Sancho komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Dumitrescu geeft een hoge lob. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brauzzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pasławski raakt geblesseerd tijdens het duel. Miodziek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Jiménez Sancho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Shedenders 32%, Oksjuwe jaroszowice 68%.
The Shedenders - Oksjuwe jaroszowice 7:1