Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oksjuwe jaroszowice The Shedenders
def mega Tactiek Sarrismo
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.4 gemiddelde waardering 72.2
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Daribyan speelt de bal door. Sierny heeft problemen om de bal te vangen. Sierny geeft een hoge lob. Braspenninckx maakt een snoekduik en kopt de bal. Galev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski rent richting de bal. Sierny onderschept slim de pass. Sierny geeft een lange en hoge pass. Braspenninckx maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kozera speelt de bal door. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny speelt de bal door. Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sierny rent richting de bal. Sierny probeert naar een medespeler te passen. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel. Galev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - The Shedenders 0:1

32e minuut.
Sierny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daribyan speelt de bal door. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny geeft de bal voor. Braspenninckx krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sierny rent richting de bal. Sierny heeft problemen om de bal te vangen. Sierny geeft de bal voor. Braspenninckx is nu in balbezit. Braspenninckx schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oksjuwe jaroszowice 68%, The Shedenders 32%.
Oksjuwe jaroszowice - The Shedenders 0:1

46e minuut.
Ouzký komt het veld opgelopen. Pană komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski passt de bal in één keer door. Sierny rent richting de bal. Sierny geeft een lange en hoge pass. Pasławski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pană is nu in balbezit. Daribyan verovert de bal door een tackle van achteren. Daribyan passt de bal in één keer door. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Galev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sierny raakt geblesseerd tijdens het duel. Braspenninckx neemt de penalty, wat een uithaal! Galev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - The Shedenders 0:2

53e minuut.
Sierny geeft de bal voor. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seitz. Seitz krijgt een gele kaart. Braspenninckx raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaraczewski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sierny is nu in balbezit. Sierny geeft de bal voor. Brauzzi heeft problemen om de bal te vangen. Braspenninckx is nu in balbezit. Braspenninckx haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Sierny is nu in balbezit. Żuczkowski is nu in balbezit. Met opzet legt Sierny zijn tegenspeler op de grond. Sierny krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Sierny geeft een lange en hoge pass. Seitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx onderschept slim de pass. Braspenninckx haalt uit met een fantastische trap. Galev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - The Shedenders 0:3

78e minuut.
Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Galev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - The Shedenders 0:4

85e minuut.
Muskietorz probeert naar een medespeler te passen. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny speelt de bal door. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Galev bokst de bal weg.

90e minuut.
Kozera met een sublieme pass. Sierny is nu in balbezit. Sierny geeft de bal voor. Pasławski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - The Shedenders 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oksjuwe jaroszowice 61%, The Shedenders 39%.
Oksjuwe jaroszowice - The Shedenders 0:5