Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Leśnica PAOK Solniki
Co do1 Tactiek 4MID att
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
61.8 gemiddelde waardering 59.9
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Herlevi geeft een lange en hoge pass. Wenden probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lăpădat de bal. Lăpădat geeft de bal voor. Kostadinov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ribarov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Řapík met een snelle inworp. Cassitto is nu in balbezit. Cassitto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kostadinov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Wenden is nu in balbezit. Wenden passt de bal in één keer door. Butter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Cinpoeru kopt de bal weg. Dusza is nu in balbezit. Cassitto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dusza wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dusza kan niet meer verder spelen. Szafrański komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Butter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat passt de bal in één keer door. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Mrowiec speelt de bal door. Řapík rent richting de bal. Řapík passt de bal zonder na te denken. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 23%, PAOK Solniki 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Leśnica - PAOK Solniki 0:0

49e minuut.
Aydoğdu met een sublieme pass. Mrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec passt de bal in één keer door. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk haalt uit met een fantastische trap. Kogut bokst de bal weg.

55e minuut.
Kmiecik passt de bal in één keer door. Cassitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassitto passt de bal zonder na te denken. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Mrowiec geeft een hoge lob. Inworp. Cassitto met een snelle inworp. Řapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Řapík geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Cassitto rent richting de bal. Cassitto passt de bal in één keer door. Kostadinov rent richting de bal. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat schiet op doel. Ribarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Cassitto probeert naar een medespeler te passen. Řapík rent richting de bal. Řapík passt de bal in één keer door. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Rudjito rent richting de bal. Rudjito geeft de bal voor. Cinpoeru kopt de bal weg. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Ribarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cassitto passt de bal met de wreef. Hauke rent richting de bal. Lăpădat verovert de bal door een tackle van achteren. Řapík is nu in balbezit. Řapík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 30%, PAOK Solniki 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Leśnica - PAOK Solniki 0:0