Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAOK Solniki TS Leśnica
4MID att Tactiek Co do1
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
65.5 gemiddelde waardering 63.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Della Salica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassitto onderschept slim de pass. Cassitto passt de bal met de wreef. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Ribarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lăpădat geeft een hoge lob. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - TS Leśnica 0:1

5e minuut.
Węgorowski speelt de bal door. Brończyk is nu in balbezit. Herlevi is nu in balbezit. Brończyk onderschept slim de pass. Brończyk schiet op doel. Kogut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Ponikowski kopt de bal weg. Wenden is nu in balbezit. Wenden passt de bal zonder na te denken. Cassitto is nu in balbezit. Cassitto geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Cassitto rent richting de bal. Cassitto geeft een hoge lob. Della Salica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Ribarov trapt de bal weg van het doel. Řapík kopt de bal weg. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez met een sublieme pass. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Kogut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAOK Solniki - TS Leśnica 1:1

21e minuut.
Węgorowski geeft een hoge lob. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito is nu in balbezit. Brończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Brończyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Sandoval speelt de bal door. Węgorowski is nu in balbezit. Wenden begaat een overtreding. Wenden krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Węgorowski heeft problemen om de bal te vangen. Węgorowski passt de bal zonder na te denken. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Cinpoeru is nu in balbezit. Řapík met een sublieme pass. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Ribarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - TS Leśnica 1:2

29e minuut.
Aydoğdu onderschept slim de pass. Řapík rent richting de bal. Řapík passt de bal in één keer door. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Ribarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Rudjito kopt de bal weg. Daar is Cassitto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassitto met een sublieme pass. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Ribarov speelt de bal door. Cassitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassitto passt de bal met de wreef. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Piszczyk trapt de bal weg van het doel. Wenden kopt de bal weg. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov schiet op doel. Ribarov bokst de bal weg.

41e minuut.
Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandoval passt de bal in één keer door. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAOK Solniki - TS Leśnica 2:2

44e minuut.
Řapík geeft een hoge lob. Lăpădat rent richting de bal. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Ribarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - TS Leśnica 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 57%, TS Leśnica 43%.
PAOK Solniki - TS Leśnica 2:3

55e minuut.
Řapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat is nu in balbezit. Piszczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Piszczyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Piszczyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Lăpădat raakt geblesseerd tijdens het duel. Wenden zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Lăpădat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăpădat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Řapík is nu in balbezit. Řapík met een sublieme pass. Butter verovert de bal door een tackle van achteren. Kostadinov controleert de bal met de borst. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Ribarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Herlevi heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval is nu in balbezit. Atvērts begaat een overtreding. Sandoval is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sandoval neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski draait met de bal, schiet en ... Kogut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAOK Solniki - TS Leśnica 3:3

68e minuut.
Cassitto heeft problemen om de bal te vangen. Cassitto met een sublieme pass. Řapík speelt de bal door. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Ribarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Mrowiec geeft een hoge lob. Daar is Herlevi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herlevi geeft de bal voor. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Della Salica rent richting de bal. Cinpoeru onderschept slim de pass. Cinpoeru passt de bal zonder na te denken. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Ribarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Butter geeft de bal voor. Herlevi rent richting de bal. Brończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Brończyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - TS Leśnica 4:3

89e minuut.
Lăpădat passt de bal met de wreef. Kostadinov heeft problemen om de bal te vangen. Cassitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassitto geeft een lange en hoge pass. Cinpoeru springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 63%, TS Leśnica 37%.
PAOK Solniki - TS Leśnica 4:3