Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Grodzisk FC Palmo
Normal2019_2 Tactiek Palmo
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.4 gemiddelde waardering 59.2
uitstekend Schieten solide
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf verovert de bal door een tackle van achteren. Graf passt de bal met de wreef. Arruda is nu in balbezit. Arruda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ceciliano rent richting de bal. Morela rent richting de bal. Ceciliano onderschept slim de pass. Ceciliano passt de bal met de wreef. Kılınçoğlu geeft een hoge lob. Bidault probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Soboczyński geeft de bal voor. Graf kopt de bal weg. Donatini is nu in balbezit. Donatini draait met de bal, schiet en ... Szewczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - FC Palmo 0:1

44e minuut.
Graf probeert naar een medespeler te passen. Arruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Arruda met een sublieme pass. Donatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Donatini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - FC Palmo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk 70%, FC Palmo 30%.
Pogoń Grodzisk - FC Palmo 0:2

49e minuut.
Soboczyński geeft de bal voor. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát speelt de bal door. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - FC Palmo 1:2

57e minuut.
Graf met een sublieme pass. Pervan bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Michelini krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Arruda geeft een hoge lob. Donatini is nu in balbezit. Ascani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Donatini raakt geblesseerd tijdens het duel. Donatini legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Ceciliano geeft een lange en hoge pass. Morela is nu in balbezit. Walkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Walkowiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogoń Grodzisk - FC Palmo 2:2

73e minuut.
Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf passt de bal zonder na te denken. Arruda heeft problemen om de bal te vangen. Arruda geeft een lange en hoge pass. Donatini rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Marongiu geeft de bal voor. Inworp. Arruda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graf is nu in balbezit. Graf geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csernai met een snelle inworp. Ceciliano geeft de bal voor. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano geeft een hoge lob. Soboczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Csernai neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bajzát controleert de bal met de borst. Walkowiak is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Bidault bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk 52%, FC Palmo 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogoń Grodzisk - FC Palmo 2:2