Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oksjuwe jaroszowice FC Tychy Youngs
def mega Tactiek 3ATTPRESS
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
52 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Ceni onderschept slim de pass. Ceni geeft een hoge lob. Wilga is nu in balbezit. Wilga draait met de bal, schiet en ... Galev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - FC Tychy Youngs 0:1

4e minuut.
Adolfo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tellisaar is nu in balbezit. Tellisaar geeft een lange en hoge pass. Wilga springt en kopt de bal. Galev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - FC Tychy Youngs 0:2

7e minuut.
Cabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine onderschept slim de pass. Hemrich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hemrich moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hemrich schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Seitz geeft een hoge lob. Cabała met een sublieme pass. Waśków is nu in balbezit. Waśków schiet op doel. Wajerczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - FC Tychy Youngs 1:2

30e minuut.
Cabała onderschept slim de pass. Cabała geeft de bal voor. Waśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśków haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oksjuwe jaroszowice - FC Tychy Youngs 2:2

31e minuut.
Ibañez onderschept slim de pass. Ibañez geeft een lange en hoge pass. Tellisaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellisaar geeft een lange en hoge pass. Wilga krijgt zijn hoofd ertegen. Galev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Wilga probeert de bal aan de voet te houden. Adolfo kopt de bal weg. Seitz rent richting de bal. Tellisaar verovert de bal door een tackle van achteren. Tellisaar geeft de bal voor. Galev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ouzký bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouzký passt de bal met de wreef. Waśków is nu in balbezit. Waśków haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oksjuwe jaroszowice 60%, FC Tychy Youngs 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oksjuwe jaroszowice - FC Tychy Youngs 2:2

47e minuut.
Ciorchine met een sublieme pass. Ceni rent richting de bal. Ceni passt de bal in één keer door. Tellisaar rent richting de bal. Tellisaar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Waśków, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabała is nu in balbezit. Waśków is nu in balbezit. Waśków haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - FC Tychy Youngs 3:2

54e minuut.
Adolfo kopt de bal weg. Wilga heeft problemen om de bal te vangen. Brauzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellisaar onderschept slim de pass. Tellisaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oksjuwe jaroszowice - FC Tychy Youngs 3:3

67e minuut.
Adolfo rent richting de bal. Cabała geeft een lange en hoge pass. Ouzký is nu in balbezit. Ouzký haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - FC Tychy Youngs 4:3

68e minuut.
Pană komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Diculescu speelt de bal door. Tellisaar is nu in balbezit. Met opzet legt Seitz zijn tegenspeler op de grond. Tellisaar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tellisaar kan niet meer verder spelen. Rzędzian komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ouzký stond buitenspel. Raţă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oksjuwe jaroszowice 77%, FC Tychy Youngs 23%.
Oksjuwe jaroszowice - FC Tychy Youngs 4:3