Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tychy Youngs Oksjuwe jaroszowice
3ATTPRESS Tactiek def mega
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
53 gemiddelde waardering 53.8
very good Schieten very good
adequate Passen very good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Buonanotte rent richting de bal. Papakonstantinou speelt de bal door. Bezinski rent richting de bal. Bezinski haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Waśków rent richting de bal. Waśków draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - Oksjuwe jaroszowice 0:1

10e minuut.
Dobosz onderschept slim de pass. Dobosz geeft een hoge lob. Bezinski rent richting de bal. Bezinski draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - Oksjuwe jaroszowice 0:2

15e minuut.
Contini is nu in balbezit. Contini geeft een hoge lob. Bezinski rent richting de bal. Bezinski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - Oksjuwe jaroszowice 0:3

19e minuut.
Gugu verovert de bal door een tackle van achteren. Gugu geeft de bal voor. Żuczkowski is nu in balbezit. Kacała onderschept slim de pass. Kacała haalt uit met een fantastische trap. Galev bokst de bal weg.

20e minuut.
Klungelig pakt Żuczkowski de bal. Żuczkowski geeft een hoge lob. Papakonstantinou kopt de bal weg. Bezinski rent richting de bal. Bezinski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Papakonstantinou met een sublieme pass. Hemrich rent richting de bal. Ciorchine onderschept slim de pass. Bezinski is nu in balbezit. Bezinski schiet op doel. Wajerczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gugu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papakonstantinou met een sublieme pass. Waśków is nu in balbezit. Waśków draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bezinski rent richting de bal. Bezinski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - Oksjuwe jaroszowice 0:4

30e minuut.
Adolfo passt de bal met de wreef. Gugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonanotte begaat een overtreding. Gugu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kai Cheuk met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bezinski onderschept slim de pass. Buonanotte is nu in balbezit. Buonanotte probeert naar een medespeler te passen. Waśków rent richting de bal. Waśków haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bezinski is nu in balbezit. Bezinski speelt de bal door. Papakonstantinou is nu in balbezit. Papakonstantinou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - Oksjuwe jaroszowice 0:5

44e minuut.
Papakonstantinou met een sublieme pass. Hemrich rent richting de bal. Adolfo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hemrich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bezinski komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - Oksjuwe jaroszowice 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tychy Youngs 57%, Oksjuwe jaroszowice 43%.
FC Tychy Youngs - Oksjuwe jaroszowice 0:6

46e minuut.
Ouzký komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Duim geeft een lange en hoge pass. Adolfo kopt de bal weg. Brauzzi geeft een lange en hoge pass. Papakonstantinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papakonstantinou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pană komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Papakonstantinou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buonanotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buonanotte geeft een hoge lob. Ouzký rent richting de bal. Ouzký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - Oksjuwe jaroszowice 0:7

55e minuut.
Kacała passt de bal met de wreef. Ciorchine is nu in balbezit. Ouzký bereikt de bal nog maar net als eerste. Papakonstantinou rent richting de bal. Papakonstantinou schiet op doel. Wajerczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kai Cheuk is nu in balbezit. Kai Cheuk passt de bal met de wreef. Daar is Tellisaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tellisaar haalt uit met een fantastische trap. Galev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - Oksjuwe jaroszowice 1:7

71e minuut.
Żuczkowski geeft de bal voor. Gugu probeert de bal aan de voet te houden. Ciorchine kopt de bal weg. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine onderschept slim de pass. Papakonstantinou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papakonstantinou krijgt een gele kaart. Ciorchine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raţă komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Papakonstantinou is nu in balbezit. Papakonstantinou passt de bal met de wreef. Ouzký bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouzký draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - Oksjuwe jaroszowice 1:8

87e minuut.
Buonanotte onderschept slim de pass. Bezinski rent richting de bal. Duim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duim krijgt een gele kaart. Bezinski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bezinski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ouzký bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouzký schiet op doel. Wajerczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tychy Youngs 51%, Oksjuwe jaroszowice 49%.
FC Tychy Youngs - Oksjuwe jaroszowice 1:8