Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Čiernojohanskoje The Shedenders
kindżuk Tactiek Sarrismo
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 67.5
solide Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Varipapa is nu in balbezit. Varipapa passt de bal zonder na te denken. Daribyan rent richting de bal. Daribyan geeft een lange en hoge pass. Miodziek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Jaraczewski geeft een hoge lob. Danielewski kopt de bal weg. Sierny rent richting de bal. Sierny geeft een lange en hoge pass. Pasławski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Berger is nu in balbezit. Załoga verovert de bal door een tackle van achteren. Hacheney onderschept slim de pass. Hacheney geeft een lange en hoge pass. Kliissepp maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kliissepp stond buitenspel. Varipapa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Miodziek kopt de bal weg. Pasławski rent richting de bal. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Yakışık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Załoga is nu in balbezit. Załoga passt de bal met de wreef. Wałkiewicz rent richting de bal. Kliissepp rent richting de bal. Kliissepp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nacsa kopt de bal weg. Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski passt de bal met de wreef. Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek haalt uit met een fantastische trap. Yakışık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Anděl probeert naar een medespeler te passen. Duut rent richting de bal. Duut passt de bal in één keer door. Kliissepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliissepp schiet op doel. Konieczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Duut is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaraczewski. Duut raakt geblesseerd tijdens het duel. Kliissepp zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Berger krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Załoga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anděl bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek onderschept slim de pass. Miodziek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daribyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Sierny de bal. Sierny geeft een hoge lob. Miodziek krijgt zijn hoofd ertegen. Yakışık werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Čiernojohanskoje - The Shedenders 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čiernojohanskoje 60%, The Shedenders 40%.
Čiernojohanskoje - The Shedenders 0:1

48e minuut.
Rubin is nu in balbezit. Jaraczewski onderschept slim de pass. Jaraczewski passt de bal in één keer door. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Casañas met een sublieme pass. Duut is nu in balbezit. Duut passt de bal zonder na te denken. Kliissepp is nu in balbezit. Kliissepp draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konieczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Čiernojohanskoje - The Shedenders 1:1

55e minuut.
Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger onderschept slim de pass. Duut is nu in balbezit. Duut geeft de bal voor. Kliissepp maakt een snoekduik en kopt de bal. Konieczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Danielewski geeft de bal voor. Daribyan rent richting de bal. Daribyan geeft een lange en hoge pass. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yakışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaraczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozera geeft de bal voor. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Miodziek passt de bal zonder na te denken. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny passt de bal in één keer door. Miodziek is nu in balbezit. Miodziek draait met de bal, schiet en ... Yakışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Klungelig pakt Sierny de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casañas. Sierny raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaraczewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pasławski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Jaraczewski geeft een hoge lob. Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nacsa. Nacsa krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Pasławski is nu in balbezit. Casañas rent richting de bal. Pasławski is nu in balbezit. Sierny is nu in balbezit. Sierny geeft de bal voor. Yakışık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Anděl geeft een hoge lob. Daar is Stankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kliissepp is nu in balbezit. Kliissepp haalt uit met een fantastische trap. Konieczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Čiernojohanskoje - The Shedenders 2:1

84e minuut.
Sierny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casañas. Sierny raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaraczewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pasławski springt en kopt de bal. Yakışık probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Čiernojohanskoje - The Shedenders 2:2

88e minuut.
Klungelig pakt Stankiewicz de bal. Duut is nu in balbezit. Stankiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stankiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čiernojohanskoje 63%, The Shedenders 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Čiernojohanskoje - The Shedenders 2:2