Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Shedenders Čiernojohanskoje
Sarrismo Tactiek kindżuk
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
70.9 gemiddelde waardering 55.3
uitmuntend Schieten goed
formidabel Passen goed
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


8e minuut.
Simplício geeft een lange en hoge pass. Załoga geeft een hoge lob. Daar is Jaraczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaraczewski geeft een hoge lob. Pasławski springt en kopt de bal. Yakışık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Pasławski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casañas. Pasławski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaraczewski komt bij de bal en schiet. Yakışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - Čiernojohanskoje 1:0

15e minuut.
Casañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny verovert de bal door een tackle van achteren. Sierny geeft een hoge lob. Pasławski maakt een snoekduik en kopt de bal. Yakışık probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - Čiernojohanskoje 2:0

19e minuut.
Załoga geeft een hoge lob. Pasławski is nu in balbezit. Sierny met een sublieme pass. Klungelig pakt Braspenninckx de bal. Braspenninckx haalt uit met een fantastische trap. Yakışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Daar is Danielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierny is nu in balbezit. Sierny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pasławski de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Yakışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Sierny is nu in balbezit. Sierny passt de bal in één keer door. Jaraczewski probeert naar een medespeler te passen. Braspenninckx is nu in balbezit. Braspenninckx haalt uit met een fantastische trap. Yakışık bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski probeert naar een medespeler te passen. Sierny is nu in balbezit. Sierny geeft een lange en hoge pass. Pasławski maakt een snoekduik en kopt de bal. Yakışık bokst de bal weg.

38e minuut.
Nacsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacsa geeft een lange en hoge pass. Pasławski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kozera rent richting de bal. Kozera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dumitrescu geeft een hoge lob. Braspenninckx kopt de bal weg. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Yakışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - Čiernojohanskoje 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Shedenders 24%, Čiernojohanskoje 76%.
The Shedenders - Čiernojohanskoje 3:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Rubin de bal onder controle te krijgen. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacsa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nacsa krijgt een gele kaart. Braspenninckx raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaraczewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pasławski springt en kopt de bal. Yakışık bokst de bal weg. Braspenninckx rent richting de bal. Braspenninckx draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sierny geeft een lange en hoge pass. Braspenninckx springt en kopt de bal. Yakışık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Nacsa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaraczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muskietorz geeft een lange en hoge pass. Braspenninckx krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Duut passt de bal zonder na te denken. Kliissepp rent richting de bal. Duut met een sublieme pass. Berger is nu in balbezit. Berger draait met de bal, schiet en ... Konieczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski geeft een hoge lob. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Yakışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - Čiernojohanskoje 4:0

72e minuut.
Braspenninckx kopt de bal weg. Pasławski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Danielewski rent richting de bal. Pasławski onderschept slim de pass. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Yakışık bokst de bal weg.

75e minuut.
Inworp. Jaraczewski met de inworp. Muskietorz speelt de bal door. Jaraczewski geeft de bal voor. Pasławski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - Čiernojohanskoje 5:0

78e minuut.
Danielewski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sierny de bal onder controle te krijgen. Dumitrescu is nu in balbezit. Dumitrescu geeft de bal voor. Braspenninckx maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Sierny de bal onder controle te krijgen. Sierny speelt de bal door. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Yakışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - Čiernojohanskoje 6:0

87e minuut.
Pasławski kopt de bal weg. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Anděl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anděl krijgt een gele kaart. Braspenninckx is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaraczewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Braspenninckx krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Yakışık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pasławski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Yakışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - Čiernojohanskoje 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Shedenders 32%, Čiernojohanskoje 68%.
The Shedenders - Čiernojohanskoje 7:0