Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Grodzisk Čiernojohanskoje
Normal2019_2 Tactiek kindżuk
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 52.7
formidable Schieten good
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen outstanding


17e minuut.
Nacsa geeft een lange en hoge pass. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacsa verovert de bal door een tackle van achteren. Csernai verovert de bal door een tackle van achteren. Csernai haalt uit met een fantastische trap. Yakışık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Michelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelini passt de bal in één keer door. Kılınçoğlu met een sublieme pass. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ruddere heeft problemen om de bal te vangen. Cuciniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuciniello passt de bal met de wreef. Csernai is nu in balbezit. Csernai draait met de bal, schiet en ... Yakışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Kılınçoğlu geeft een hoge lob. Altamirano heeft problemen om de bal te vangen. Csernai rent richting de bal. Csernai haalt uit met een fantastische trap. Yakışık probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - Čiernojohanskoje 1:0

42e minuut.
Cuciniello probeert naar een medespeler te passen. Kılınçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçoğlu passt de bal met de wreef. Csernai rent richting de bal. Csernai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kılınçoğlu passt de bal in één keer door. Danielewski is nu in balbezit. Danielewski passt de bal met de wreef. Csernai probeert de bal met de borst te controleren. Csernai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Csernai rent richting de bal. Csernai haalt uit met een fantastische trap. Yakışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk 35%, Čiernojohanskoje 65%.
Pogoń Grodzisk - Čiernojohanskoje 1:0

49e minuut.
Anděl heeft problemen om de bal te vangen. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nacsa zijn tegenspeler op de grond. Bajzát moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bajzát kan niet meer verder spelen. Neubeck komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rubin passt de bal met de wreef. Kliissepp is nu in balbezit. Ruddere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliissepp verovert de bal door een tackle van achteren. Kliissepp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Michelini onderschept slim de pass. Michelini speelt de bal door. Cuciniello met een sublieme pass. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk 38%, Čiernojohanskoje 62%.
Pogoń Grodzisk - Čiernojohanskoje 1:0