Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oksjuwe jaroszowice TS Leśnica
def mega Tactiek Co do1
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
54.5 gemiddelde waardering 63.2
solid Schieten outstanding
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Herlevi passt de bal met de wreef. Aydoğdu is nu in balbezit. Aydoğdu geeft een hoge lob. Řapík is nu in balbezit. Řapík geeft een hoge lob. Galev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Waśków rent richting de bal. Met opzet legt Atvērts zijn tegenspeler op de grond. Waśków is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Papakonstantinou neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Doeltrap. Kogut trapt de bal weg. Cassitto speelt de bal door. Cinpoeru is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Herlevi geeft een hoge lob. Inworp. Papakonstantinou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ouzký bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouzký haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Řapík passt de bal in één keer door. Cassitto geeft de bal voor. Lăpădat kopt de bal weg. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Řapík passt de bal in één keer door. Wenden is nu in balbezit. Wenden passt de bal met de wreef. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - TS Leśnica 0:1

28e minuut.
Cinpoeru rent richting de bal. Żuczkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Cinpoeru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cassitto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru schiet op doel. Galev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cassitto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Řapík rent richting de bal. Řapík geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Herlevi geeft een hoge lob. Cinpoeru kopt de bal weg. Klungelig pakt Contini de bal. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oksjuwe jaroszowice 64%, TS Leśnica 36%.
Oksjuwe jaroszowice - TS Leśnica 0:1

47e minuut.
Hemrich rent richting de bal. Hemrich geeft een hoge lob. Waśków rent richting de bal. Waśków draait met de bal, schiet en ... Kogut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oksjuwe jaroszowice - TS Leśnica 1:1

48e minuut.
Cinpoeru passt de bal met de wreef. Cassitto rent richting de bal. Cassitto geeft een lange en hoge pass. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - TS Leśnica 1:2

50e minuut.
Hemrich passt de bal met de wreef. Attanasio rent richting de bal. Attanasio passt de bal met de wreef. Ouzký rent richting de bal. Ouzký schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pană komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Attanasio speelt de bal door. Ouzký is nu in balbezit. Herlevi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Herlevi krijgt een gele kaart. Ouzký is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Papakonstantinou neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

66e minuut.
Inworp. Papakonstantinou met de inworp. Attanasio rent richting de bal. Attanasio geeft een lange en hoge pass. Waśków krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Daar is Rudjito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudjito geeft een hoge lob. Dobosz controleert de bal met de borst. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Waśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydoğdu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Waśków is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabała komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini begaat een overtreding. Lăpădat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wenden zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kostadinov maakt een snoekduik en kopt de bal. Galev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - TS Leśnica 1:3

82e minuut.
Wenden geeft een hoge lob. Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassitto geeft een hoge lob. Kostadinov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Waśków stond buitenspel. Raţă komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ouzký is nu in balbezit. Herlevi onderschept slim de pass. Řapík speelt de bal door. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oksjuwe jaroszowice 57%, TS Leśnica 43%.
Oksjuwe jaroszowice - TS Leśnica 1:3