Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Leśnica Oksjuwe jaroszowice
Co do1 Tactiek def mega
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
61.2 gemiddelde waardering 54.1
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Buonanotte probeert de bal met de borst te controleren. Cassitto verovert de bal door een tackle van achteren. Cassitto passt de bal met de wreef. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Inworp. Papakonstantinou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezinski draait met de bal, schiet en ... Kogut maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Oksjuwe jaroszowice 0:1

17e minuut.
Buonanotte controleert de bal met de borst. Cassitto is nu in balbezit. Cassitto passt de bal zonder na te denken. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hemrich onderschept slim de pass. Hemrich geeft de bal voor. Wenden rent richting de bal. Wenden geeft een hoge lob. Kostadinov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 37%, Oksjuwe jaroszowice 63%.
TS Leśnica - Oksjuwe jaroszowice 0:1

55e minuut.
Buitenspel voor Waśków. Goede buitenspelval van de verdediging. Pană komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Aydoğdu onderschept slim de pass. Aydoğdu geeft een lange en hoge pass. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Galev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Leśnica - Oksjuwe jaroszowice 1:1

72e minuut.
Řapík rent richting de bal. Řapík passt de bal zonder na te denken. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Jiménez Sancho komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Żuczkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cassitto met een snelle inworp. Řapík is nu in balbezit. Řapík geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wenden probeert naar een medespeler te passen. Rudjito speelt de bal door. Daar is Kostadinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Jiménez Sancho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Oksjuwe jaroszowice 2:1

81e minuut.
Řapík rent richting de bal. Řapík passt de bal in één keer door. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Jiménez Sancho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Aydoğdu probeert naar een medespeler te passen. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat geeft de bal voor. Kostadinov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Oksjuwe jaroszowice 3:1

89e minuut.
Řapík geeft de bal voor. Cassitto is nu in balbezit. Cassitto geeft een hoge lob. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Jiménez Sancho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 37%, Oksjuwe jaroszowice 63%.
TS Leśnica - Oksjuwe jaroszowice 3:1