Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tychy Youngs PAOK Solniki
3ATTPRESS Tactiek 4MID att
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
8 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 59.3
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Tasic bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasic geeft een hoge lob. Mrowiec geeft een lange en hoge pass. Chmielak rent richting de bal. Chmielak schiet op doel. Wajerczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - PAOK Solniki 0:1

15e minuut.
Frączak geeft een lange en hoge pass. Brończyk rent richting de bal. Adolfo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adolfo krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Tellisaar rent richting de bal. Butter bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tellisaar zijn tegenspeler op de grond. Tellisaar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Ibañez geeft een hoge lob. Daar is Della Salica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała schiet op doel. Ribarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Piszczyk is nu in balbezit. Rinaldo onderschept slim de pass. Rinaldo passt de bal in één keer door. Wilga rent richting de bal. Wilga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Piszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Piszczyk geeft een lange en hoge pass. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tychy Youngs 32%, PAOK Solniki 68%.
FC Tychy Youngs - PAOK Solniki 0:1

80e minuut.
Mrowiec onderschept slim de pass. Ibañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibañez geeft een hoge lob. Chmielak rent richting de bal. Chmielak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tychy Youngs 28%, PAOK Solniki 72%.
FC Tychy Youngs - PAOK Solniki 0:1