Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAOK Solniki FC Tychy Youngs
4MID att Tactiek 3ATTPRESS
55% Balbezit 45%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 53.6
excellent Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Wajerczyk met een sublieme pass. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Ponikowski heeft problemen om de bal te vangen. Ponikowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Węgorowski heeft problemen om de bal te vangen. Węgorowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Brończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brończyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - FC Tychy Youngs 1:0

19e minuut.
Tellisaar onderschept slim de pass. Tellisaar passt de bal met de wreef. Eszterházi rent richting de bal. Eszterházi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAOK Solniki - FC Tychy Youngs 1:1

26e minuut.
Kai Cheuk rent richting de bal. Kmiecik onderschept slim de pass. Kmiecik geeft een lange en hoge pass. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Brończyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ponikowski de bal onder controle te krijgen. Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine geeft de bal voor. Brończyk probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mrowiec speelt de bal door. Piszczyk geeft een lange en hoge pass. Brończyk rent richting de bal. Brończyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - FC Tychy Youngs 2:1

33e minuut.
Diculescu met een sublieme pass. Tellisaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellisaar passt de bal in één keer door. Eszterházi rent richting de bal. Eszterházi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Szafrański probeert de bal aan de voet te houden. Mrowiec probeert naar een medespeler te passen. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval geeft de bal voor. Szafrański krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ribarov trapt de bal weg van het doel. Ponikowski kopt de bal weg. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - FC Tychy Youngs 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 54%, FC Tychy Youngs 46%.
PAOK Solniki - FC Tychy Youngs 3:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandoval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szafrański bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ponikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponikowski schiet op doel. Wajerczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Ponikowski speelt de bal door. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Brończyk is nu in balbezit. Brończyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mrowiec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sandoval de bal. Sandoval passt de bal in één keer door. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 69%, FC Tychy Youngs 31%.
PAOK Solniki - FC Tychy Youngs 3:1