Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palmo The Shedenders
Palmo Tactiek Sarrismo
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
61.8 gemiddelde waardering 70.1
very good Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Damato geeft een lange en hoge pass. Donatini kopt de bal weg. Klungelig pakt Varipapa de bal. Fidélis Régis rent richting de bal. Fidélis Régis schiet op doel. Konieczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Morela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski onderschept slim de pass. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Bidault probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - The Shedenders 0:1

13e minuut.
Humulescu kopt de bal weg. Sierny geeft een hoge lob. Braspenninckx kopt de bal weg. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Damato bereikt de bal nog maar net als eerste. Damato met een sublieme pass. Donatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Donatini haalt uit met een fantastische trap. Konieczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Palmo - The Shedenders 1:1

30e minuut.
Stępień probeert naar een medespeler te passen. Arruda rent richting de bal. Daribyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Daribyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palmo 46%, The Shedenders 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Palmo - The Shedenders 1:1

48e minuut.
Muskietorz is nu in balbezit. Damato verovert de bal door een tackle van achteren. Damato probeert naar een medespeler te passen. Donatini is nu in balbezit. Donatini haalt uit met een fantastische trap. Konieczny bokst de bal weg.

51e minuut.
Arruda met een sublieme pass. Graf met een sublieme pass. Fidélis Régis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidélis Régis haalt uit met een fantastische trap. Konieczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pasławski rent richting de bal. Humulescu begaat een overtreding. Pasławski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaraczewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Bidault verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Damato passt de bal met de wreef. Arruda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Graf de bal. Graf geeft een hoge lob. Fidélis Régis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Stankiewicz onderschept slim de pass. Graf onderschept slim de pass. Graf passt de bal in één keer door. Fidélis Régis rent richting de bal. Fidélis Régis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Załoga geeft de bal voor. Humulescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasławski. Pasławski krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Stępień kopt de bal weg. Humulescu probeert de bal aan de voet te houden. Janczarek rent richting de bal. Braspenninckx onderschept slim de pass. Braspenninckx haalt uit met een fantastische trap. Bidault bokst de bal weg.

87e minuut.
Sierny heeft problemen om de bal te vangen. Sierny geeft een hoge lob. Braspenninckx rent richting de bal. Braspenninckx schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - The Shedenders 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palmo 41%, The Shedenders 59%.
FC Palmo - The Shedenders 1:2