Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Čiernojohanskoje TS Leśnica
kindżuk Tactiek Co do1
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 62.3
solid Schieten incredible
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Duut rent richting de bal. Duut passt de bal zonder na te denken. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cassitto speelt de bal door. Klungelig pakt Lăpădat de bal. Kostadinov is nu in balbezit. Řapík geeft een lange en hoge pass. Cinpoeru springt en kopt de bal. Paal! Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Yakışık bokst de bal weg. Klungelig pakt Danielewski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Čiernojohanskoje - TS Leśnica 0:1

18e minuut.
Anděl is nu in balbezit. Anděl geeft een lange en hoge pass. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Čiernojohanskoje - TS Leśnica 1:1

19e minuut.
Rudjito verovert de bal door een tackle van achteren. Cassitto is nu in balbezit. Cassitto geeft een lange en hoge pass. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Simplício heeft problemen om de bal te vangen. Lăpădat kopt de bal weg. Kostadinov is nu in balbezit. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Anděl bereikt de bal nog maar net als eerste. Řapík onderschept slim de pass. Řapík passt de bal zonder na te denken. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício verovert de bal door een tackle van achteren. Řapík verovert de bal door een tackle van achteren. Řapík geeft de bal voor. Kostadinov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cassitto verovert de bal door een tackle van achteren. Cassitto passt de bal zonder na te denken. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Yakışık werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Řapík met de inworp. Cassitto geeft de bal voor. Lăpădat maakt een snoekduik en kopt de bal. Yakışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Čiernojohanskoje - TS Leśnica 1:2

30e minuut.
Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacsa begaat een overtreding. Lăpădat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wenden komt bij de bal en schiet. Yakışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Čiernojohanskoje - TS Leśnica 1:3

31e minuut.
Herlevi geeft een hoge lob. Inworp. Hacheney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Casañas geeft een hoge lob. Rudjito met een sublieme pass. Wenden bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenden geeft een lange en hoge pass. Kostadinov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nacsa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Řapík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cassitto is nu in balbezit. Cassitto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wenden met een sublieme pass. Anděl is nu in balbezit. Řapík verovert de bal door een tackle van achteren. Řapík geeft de bal voor. Kostadinov krijgt zijn hoofd ertegen. Yakışık bokst de bal weg.

44e minuut.
Anděl geeft een hoge lob. Kliissepp rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rudjito ... Strafschop! Rudjito krijgt een gele kaart. Kliissepp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kliissepp legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čiernojohanskoje 60%, TS Leśnica 40%.
Čiernojohanskoje - TS Leśnica 1:3

47e minuut.
Herlevi kopt de bal weg. Cassitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassitto geeft een hoge lob. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Rudjito is nu in balbezit. Rudjito geeft een lange en hoge pass. Řapík is nu in balbezit. Řapík geeft een hoge lob. Kostadinov krijgt zijn hoofd ertegen. Yakışık bokst de bal weg.

53e minuut.
Cinpoeru geeft een hoge lob. Anděl speelt de bal door. Wenden rent richting de bal. Wenden geeft een hoge lob. Kostadinov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Čiernojohanskoje - TS Leśnica 1:4

54e minuut.
Řapík passt de bal in één keer door. Cassitto probeert naar een medespeler te passen. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Yakışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Čiernojohanskoje - TS Leśnica 1:5

63e minuut.
Rudjito geeft de bal voor. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casañas. Casañas krijgt een gele kaart. Cinpoeru raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cassitto met een snel genomen vrije trap. Cinpoeru springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Aydoğdu speelt de bal door. Lăpădat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simplício. Simplício krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Anděl is nu in balbezit. Kostadinov verovert de bal door een tackle van achteren. Cassitto rent richting de bal. Cassitto geeft de bal voor. Lăpădat springt en kopt de bal. Yakışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydoğdu verovert de bal door een tackle van achteren. Aydoğdu probeert naar een medespeler te passen. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nacsa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Řapík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cassitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassitto geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čiernojohanskoje 70%, TS Leśnica 30%.
Čiernojohanskoje - TS Leśnica 1:5