Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Grodzisk Oksjuwe jaroszowice
Normal2019_2 Tactiek def mega
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 53.2
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Ouzký verovert de bal door een tackle van achteren. Papakonstantinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouzký probeert naar een medespeler te passen. Waśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśków haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Michelini geeft de bal voor. Bajzát rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Contini. Contini krijgt een gele kaart. Bajzát is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuciniello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. Galev bokst de bal weg.

24e minuut.
Papakonstantinou speelt de bal door. Ouzký rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruddere. Ruddere krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Papakonstantinou kopt de bal weg. Michelini heeft problemen om de bal te vangen. Ouzký bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouzký schiet op doel. Gubian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - Oksjuwe jaroszowice 0:1

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Dobosz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kılınçoğlu zal de hoekschop nemen. Altamirano maakt een snoekduik en kopt de bal. Galev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Papakonstantinou heeft problemen om de bal te vangen. Hemrich geeft de bal voor. Waśków is nu in balbezit. Ouzký bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouzký haalt uit met een fantastische trap. Gubian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk 55%, Oksjuwe jaroszowice 45%.
Pogoń Grodzisk - Oksjuwe jaroszowice 0:1

49e minuut.
Dobosz geeft een hoge lob. Papakonstantinou met een sublieme pass. Waśków rent richting de bal. Ouzký rent richting de bal. Ouzký draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Żuczkowski is nu in balbezit. Kılınçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kılınçoğlu geeft een lange en hoge pass. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Buitenspel voor Bajzát. Goede buitenspelval van de verdediging. Lábas komt het veld opgelopen. Cabała komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ascani kopt de bal weg. Daar is Bogacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lábas geeft de bal voor. Ouzký rent richting de bal. Ouzký haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raţă komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Cuciniello onderschept slim de pass. Cuciniello probeert naar een medespeler te passen. Kılınçoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Cuciniello geeft een hoge lob. Bajzát springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogoń Grodzisk - Oksjuwe jaroszowice 1:1

84e minuut.
Cabała rent richting de bal. Csernai onderschept slim de pass. Met opzet legt Pană zijn tegenspeler op de grond. Pană krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Lábas de bal onder controle te krijgen. Ouzký is nu in balbezit. Waśków rent richting de bal. Waśków haalt uit met een fantastische trap. Gubian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - Oksjuwe jaroszowice 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk 53%, Oksjuwe jaroszowice 47%.
Pogoń Grodzisk - Oksjuwe jaroszowice 1:2