Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAOK Solniki The Shedenders
4MID att Tactiek Sarrismo
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 69.4
excellent Schieten formidable
solid Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


13e minuut.
Daribyan met een sublieme pass. Pasławski is nu in balbezit. Klungelig pakt Miodziek de bal. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Ribarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - The Shedenders 0:1

15e minuut.
Muskietorz kopt de bal weg. Jaraczewski geeft een lange en hoge pass. Della Salica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Ribarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Dusza kopt de bal weg. Klungelig pakt Brończyk de bal. Stankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk onderschept slim de pass. Brończyk schiet op doel. Konieczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kmiecik met een sublieme pass. Chmielak rent richting de bal. Varipapa begaat een overtreding. Chmielak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chmielak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sierny met de inworp. Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan geeft een lange en hoge pass. Jaraczewski geeft een hoge lob. Miodziek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Della Salica geeft een lange en hoge pass. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski met een sublieme pass. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk schiet op doel. Konieczny bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kmiecik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brończyk is nu in balbezit. Brończyk draait met de bal, schiet en ... Konieczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny onderschept slim de pass. Sierny geeft de bal voor. Pasławski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kozera met een snelle inworp. Sierny rent richting de bal. Sierny passt de bal in één keer door. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 61%, The Shedenders 39%.
PAOK Solniki - The Shedenders 0:1

48e minuut.
Sierny passt de bal met de wreef. Daribyan is nu in balbezit. Daribyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miodziek de bal. Miodziek draait met de bal, schiet en ... Ribarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Daribyan is nu in balbezit. Daribyan passt de bal met de wreef. Sierny rent richting de bal. Sierny geeft een hoge lob. Pasławski maakt een snoekduik en kopt de bal. Ribarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Jaraczewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piszczyk. Jaraczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaraczewski met een snel genomen vrije trap. Pasławski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sierny geeft de bal voor. Miodziek heeft problemen om de bal te vangen. Butter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Butter krijgt een gele kaart. Miodziek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Miodziek kan niet meer verder spelen. Yamada komt het veld opgelopen. Pasławski neemt de penalty, wat een uithaal! Ribarov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Dusza passt de bal met de wreef. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski geeft een lange en hoge pass. Brończyk is nu in balbezit. Brończyk haalt uit met een fantastische trap. Konieczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Brończyk is nu in balbezit. Dusza rent richting de bal. Dusza passt de bal in één keer door. Chmielak is nu in balbezit. Chmielak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Daribyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piszczyk probeert naar een medespeler te passen. Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski geeft een hoge lob. Yamada krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Muskietorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz speelt de bal door. Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski geeft een hoge lob. Pasławski krijgt zijn hoofd ertegen. Ribarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Butter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jaraczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yamada is nu in balbezit. Yamada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Jaraczewski passt de bal zonder na te denken. Daribyan is nu in balbezit. Daribyan passt de bal zonder na te denken. Pasławski rent richting de bal. Pasławski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 64%, The Shedenders 36%.
PAOK Solniki - The Shedenders 0:1