Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Shedenders PAOK Solniki
Sarrismo Tactiek 4MID att
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
70.5 gemiddelde waardering 58.7
uitmuntend Schieten solide
uitmuntend Passen goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Jaraczewski speelt de bal door. Daar is Sierny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierny passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pasławski de bal. Pasławski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daribyan met een sublieme pass. Sierny is nu in balbezit. Sierny met een sublieme pass. Klungelig pakt Pasławski de bal. Pasławski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Della Salica geeft de bal voor. Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski passt de bal in één keer door. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Jaraczewski passt de bal zonder na te denken. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny passt de bal zonder na te denken. Braspenninckx rent richting de bal. Braspenninckx schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Załoga verovert de bal door een tackle van achteren. Załoga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Della Salica de bal. Pasławski rent richting de bal. Pasławski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Braspenninckx krijgt zijn hoofd ertegen. Ribarov met een sublieme pass. Daribyan kopt de bal weg. Jaraczewski geeft een hoge lob. Braspenninckx maakt een snoekduik en kopt de bal. Ribarov bokst de bal weg.

38e minuut.
Pasławski is nu in balbezit. Pasławski met een sublieme pass. Sierny speelt de bal door. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Shedenders 32%, PAOK Solniki 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Shedenders - PAOK Solniki 0:0

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szafrański stond buitenspel. Dumitrescu neemt vlug de vrije trap. Braspenninckx kopt de bal weg. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ribarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Daribyan passt de bal in één keer door. Frączak rent richting de bal. Jaraczewski onderschept slim de pass. Jaraczewski geeft een lange en hoge pass. Pasławski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pasławski is nu in balbezit. Butter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasławski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - PAOK Solniki 1:0

76e minuut.
Daribyan passt de bal met de wreef. Sierny probeert naar een medespeler te passen. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Ribarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - PAOK Solniki 2:0

78e minuut.
Daribyan probeert naar een medespeler te passen. Sierny met een sublieme pass. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Ribarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - PAOK Solniki 3:0

80e minuut.
Dumitrescu speelt de bal door. Sierny speelt de bal door. Butter onderschept slim de pass. Braspenninckx rent richting de bal. Braspenninckx schiet op doel. Ribarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Ponikowski heeft problemen om de bal te vangen. Daribyan verovert de bal door een tackle van achteren. Daribyan met een sublieme pass. Sierny rent richting de bal. Sierny geeft een hoge lob. Ribarov bokst de bal weg. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - PAOK Solniki 4:0

84e minuut.
Piszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Piszczyk met een sublieme pass. Daribyan probeert naar een medespeler te passen. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Ribarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Shedenders 22%, PAOK Solniki 78%.
The Shedenders - PAOK Solniki 4:0