Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Čiernojohanskoje PAOK Solniki
kindżuk Tactiek 4MID att
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 57.9
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Kliissepp probeert naar een medespeler te passen. Casañas is nu in balbezit. Casañas probeert naar een medespeler te passen. Brończyk is nu in balbezit. Brończyk draait met de bal, schiet en ... Yakışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Yakışık met een harde bal richting middenveld. Rubin kopt de bal weg. Duut probeert naar een medespeler te passen. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger haalt uit met een fantastische trap. Ribarov bokst de bal weg.

12e minuut.
Węgorowski geeft een hoge lob. Danielewski kopt de bal weg. Kmiecik met een sublieme pass. Dusza geeft een hoge lob. Brończyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Čiernojohanskoje - PAOK Solniki 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Casañas de bal. Brończyk onderschept slim de pass. Brończyk geeft een lange en hoge pass. Nacsa verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Yakışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szafrański rent richting de bal. Szafrański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Čiernojohanskoje - PAOK Solniki 0:2

19e minuut.
Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício geeft een hoge lob. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik passt de bal met de wreef. Dusza geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brończyk is nu in balbezit. Brończyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Čiernojohanskoje - PAOK Solniki 0:3

37e minuut.
Rubin heeft problemen om de bal te vangen. Duut is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponikowski. Duut is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rubin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kliissepp is nu in balbezit. Kliissepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Čiernojohanskoje - PAOK Solniki 1:3

43e minuut.
Brończyk is nu in balbezit. Brończyk passt de bal in één keer door. Daar is Nacsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafrański is nu in balbezit. Szafrański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čiernojohanskoje 57%, PAOK Solniki 43%.
Čiernojohanskoje - PAOK Solniki 1:3

54e minuut.
Hacheney verovert de bal door een tackle van achteren. Hacheney speelt de bal door. Mrowiec is nu in balbezit. Berger onderschept slim de pass. Berger haalt uit met een fantastische trap. Ribarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kliissepp is nu in balbezit. Kliissepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Čiernojohanskoje - PAOK Solniki 2:3

56e minuut.
Duut geeft een lange en hoge pass. Kliissepp is nu in balbezit. Frączak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kliissepp raakt geblesseerd tijdens het duel. Kliissepp neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Duut de bal. Duut schiet op doel. Ribarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Hacheney bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheney passt de bal met de wreef. Mrowiec is nu in balbezit. Berger onderschept slim de pass. Berger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ribarov met een sublieme pass. Dusza rent richting de bal. Hacheney begaat een overtreding. Dusza roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dusza kan niet meer verder spelen. Łakomski komt het veld opgelopen. Łakomski met een snel genomen vrije trap. Daar is Nacsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafrański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafrański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Duut met een sublieme pass. Rubin is nu in balbezit. Rubin passt de bal met de wreef. Kliissepp rent richting de bal. Kliissepp schiet op doel. Ribarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Duut met een sublieme pass. Klungelig pakt Berger de bal. Mrowiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kliissepp wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hacheney kopt de bal weg. Berger kan de bal niet met de borst controleren. Mrowiec is nu in balbezit. Berger onderschept slim de pass. Berger geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rubin geeft een hoge lob. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger verovert de bal door een tackle van achteren. Berger draait met de bal, schiet en ... Ribarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Čiernojohanskoje - PAOK Solniki 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čiernojohanskoje 40%, PAOK Solniki 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Čiernojohanskoje - PAOK Solniki 3:3