Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAOK Solniki Čiernojohanskoje
4MID att Tactiek kindżuk
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 54.3
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik geeft de bal voor. Casañas onderschept slim de pass. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk haalt uit met een fantastische trap. Yakışık bokst de bal weg.

4e minuut.
Nacsa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kmiecik met de inworp. Piszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Piszczyk geeft een hoge lob. Yakışık bokst de bal weg.

18e minuut.
Brończyk is nu in balbezit. Danielewski is nu in balbezit. Brończyk onderschept slim de pass. Brończyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - Čiernojohanskoje 1:0

19e minuut.
Hacheney probeert naar een medespeler te passen. Casañas is nu in balbezit. Ponikowski onderschept slim de pass. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Danielewski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski probeert naar een medespeler te passen. Szafrański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafrański schiet op doel. Yakışık probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Simplício onderschept slim de pass. Simplício passt de bal in één keer door. Duut probeert naar een medespeler te passen. Kliissepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliissepp draait met de bal, schiet en ... Ribarov bokst de bal weg.

42e minuut.
Węgorowski geeft de bal voor. Daar is Nacsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simplício rent richting de bal. Szafrański verovert de bal door een tackle van achteren. Szafrański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Węgorowski kopt de bal weg. Anděl heeft problemen om de bal te vangen. Anděl probeert naar een medespeler te passen. Kliissepp rent richting de bal. Kliissepp schiet op doel. Ribarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 43%, Čiernojohanskoje 57%.
PAOK Solniki - Čiernojohanskoje 1:0

53e minuut.
Butter geeft een hoge lob. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski geeft een hoge lob. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Duut is nu in balbezit. Duut passt de bal zonder na te denken. Hacheney bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheney geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rubin verovert de bal door een tackle van achteren. Brończyk rent richting de bal. Rubin begaat een overtreding. Rubin krijgt een gele kaart. Brończyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Ponikowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Simplício de bal. Szafrański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafrański haalt uit met een fantastische trap. Yakışık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Piszczyk passt de bal in één keer door. Rubin probeert naar een medespeler te passen. Duut speelt de bal door. Kliissepp rent richting de bal. Kliissepp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Casañas speelt de bal door. Rubin rent richting de bal. Rubin speelt de bal door. Kliissepp is nu in balbezit. Kliissepp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 54%, Čiernojohanskoje 46%.
PAOK Solniki - Čiernojohanskoje 1:0