Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palmo Oksjuwe jaroszowice
Palmo Tactiek def mega
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.1 gemiddelde waardering 55.5
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Graf passt de bal met de wreef. Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Arruda probeert naar een medespeler te passen. Donatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Donatini schiet op doel. Galev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Fidélis Régis de bal onder controle te krijgen. Damato rent richting de bal. Damato geeft een hoge lob. Donatini springt en kopt de bal. Galev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - Oksjuwe jaroszowice 1:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żuczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papakonstantinou is nu in balbezit. Papakonstantinou geeft een lange en hoge pass. Waśków springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Attanasio de bal. Arruda speelt de bal door. Donatini is nu in balbezit. Donatini schiet op doel. Galev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - Oksjuwe jaroszowice 2:0

27e minuut.
Daar is Waśków, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Waśków is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ouzký legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bidault probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - Oksjuwe jaroszowice 2:1

28e minuut.
Arruda onderschept slim de pass. Arruda geeft de bal voor. Brauzzi heeft problemen om de bal te vangen. Donatini rent richting de bal. Donatini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Arruda probeert naar een medespeler te passen. Damato is nu in balbezit. Damato passt de bal in één keer door. Donatini is nu in balbezit. Donatini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buonanotte komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palmo 42%, Oksjuwe jaroszowice 58%.
FC Palmo - Oksjuwe jaroszowice 2:1

47e minuut.
Dobosz rent richting de bal. Graf is nu in balbezit. Graf geeft een lange en hoge pass. Donatini rent richting de bal. Donatini schiet op doel. Galev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Hemrich met een sublieme pass. Papakonstantinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Humulescu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Pană komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Papakonstantinou kan de bal niet met de borst controleren. Graf geeft een lange en hoge pass. Arruda rent richting de bal. Arruda geeft een hoge lob. Donatini maakt een snoekduik en kopt de bal. Galev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Damato probeert naar een medespeler te passen. Contini is nu in balbezit. Fidélis Régis onderschept slim de pass. Donatini is nu in balbezit. Donatini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Stępień probeert naar een medespeler te passen. Fidélis Régis is nu in balbezit. Contini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Contini krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Papakonstantinou kopt de bal weg. Morela bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ouzký zijn tegenspeler op de grond. Morela raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Arruda is nu in balbezit. Arruda heeft problemen om de bal te vangen. Arruda passt de bal zonder na te denken. Donatini rent richting de bal. Donatini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pană geeft de bal voor. Ouzký rent richting de bal. Humulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouzký onderschept slim de pass. Ouzký draait met de bal, schiet en ... Bidault bokst de bal weg. Waśków krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Palmo - Oksjuwe jaroszowice 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palmo 34%, Oksjuwe jaroszowice 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Palmo - Oksjuwe jaroszowice 2:2