Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Grodzisk FC Tychy Youngs
Normal2019_2 Tactiek 3ATTPRESS
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 48.1
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Ascani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Adolfo de bal onder controle te krijgen. Cuciniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuciniello passt de bal in één keer door. Csernai rent richting de bal. Wajerczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csernai rent richting de bal. Csernai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - FC Tychy Youngs 1:0

15e minuut.
Altamirano verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Altamirano de bal. Altamirano speelt de bal door. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Cuciniello probeert naar een medespeler te passen. Altamirano rent richting de bal. Carrau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrau krijgt een gele kaart. Altamirano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuciniello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bajzát kopt de bal weg. Csernai is nu in balbezit. Csernai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai geeft de bal voor. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - FC Tychy Youngs 2:0

22e minuut.
Bogacz is nu in balbezit. Bogacz geeft de bal voor. Csernai rent richting de bal. Csernai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - FC Tychy Youngs 3:0

27e minuut.
Cuciniello is nu in balbezit. Cuciniello passt de bal met de wreef. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - FC Tychy Youngs 4:0

35e minuut.
Cuciniello passt de bal met de wreef. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano passt de bal in één keer door. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát schiet op doel. Wajerczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - FC Tychy Youngs 5:0

38e minuut.
Chimingeri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogacz is nu in balbezit. Wilga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wilga naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Tasic kan de bal niet met de borst controleren. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasic begaat een overtreding. Tasic krijgt een gele kaart. Bajzát is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuciniello met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Tasic de bal. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - FC Tychy Youngs 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk 49%, FC Tychy Youngs 51%.
Pogoń Grodzisk - FC Tychy Youngs 6:0

46e minuut.
Cuciniello probeert de bal met de borst te controleren. Cuciniello passt de bal met de wreef. Bajzát heeft problemen om de bal te vangen. Bajzát draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - FC Tychy Youngs 7:0

50e minuut.
Cuciniello rent richting de bal. Cuciniello passt de bal met de wreef. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - FC Tychy Youngs 8:0

56e minuut.
Michelini geeft een lange en hoge pass. Altamirano kopt de bal weg. Adolfo met een sublieme pass. Kacała is nu in balbezit. Kacała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Chimingeri geeft de bal voor. Ciorchine rent richting de bal. Csernai onderschept slim de pass. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ciorchine geeft een hoge lob. Michelini geeft een lange en hoge pass. Csernai rent richting de bal. Csernai haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacz met een sublieme pass. Ciorchine rent richting de bal. Csernai onderschept slim de pass. Csernai draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Csernai rent richting de bal. Csernai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - FC Tychy Youngs 9:0

86e minuut.
Cuciniello rent richting de bal. Cuciniello geeft een lange en hoge pass. Bajzát rent richting de bal. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - FC Tychy Youngs 10:0

88e minuut.
Diculescu geeft een lange en hoge pass. Carrau controleert de bal met de borst. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk 57%, FC Tychy Youngs 43%.
Pogoń Grodzisk - FC Tychy Youngs 10:0