Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Shedenders TS Leśnica
Sarrismo Tactiek Co do1
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
69.7 gemiddelde waardering 62
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Sierny kopt de bal weg. Yamada rent richting de bal. Aydoğdu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aydoğdu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Daribyan passt de bal zonder na te denken. Atvērts onderschept slim de pass. Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski geeft een hoge lob. Yamada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - TS Leśnica 1:0

30e minuut.
Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny speelt de bal door. Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx is nu in balbezit. Braspenninckx haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Daribyan is nu in balbezit. Daribyan geeft een lange en hoge pass. Braspenninckx is nu in balbezit. Braspenninckx draait met de bal, schiet en ... Kogut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - TS Leśnica 2:0

41e minuut.
Lăpădat kopt de bal weg. Kostadinov heeft problemen om de bal te vangen. Stankiewicz is nu in balbezit. Kostadinov verovert de bal door een tackle van achteren. Kostadinov schiet op doel. Konieczny bokst de bal weg.

43e minuut.
Atvērts is nu in balbezit. Atvērts passt de bal met de wreef. Wenden met een sublieme pass. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov schiet op doel. Konieczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru schiet op doel. Konieczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - TS Leśnica 2:1

45e minuut.
Muskietorz onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinpoeru met een snelle inworp. Cassitto rent richting de bal. Cassitto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Shedenders 48%, TS Leśnica 52%.
The Shedenders - TS Leśnica 2:1

49e minuut.
Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski geeft de bal voor. Yamada springt en kopt de bal. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx draait met de bal, schiet en ... Kogut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - TS Leśnica 3:1

53e minuut.
Sierny rent richting de bal. Sierny passt de bal zonder na te denken. Herlevi is nu in balbezit. Yamada verovert de bal door een tackle van achteren. Yamada schiet op doel. Kogut bokst de bal weg. Braspenninckx is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sierny met een sublieme pass. Jaraczewski probeert naar een medespeler te passen. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx schiet op doel. Kogut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - TS Leśnica 4:1

66e minuut.
Atvērts speelt de bal door. Cassitto met een sublieme pass. Stankiewicz is nu in balbezit. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kozera rent richting de bal. Lăpădat begaat een overtreding. Kozera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kozera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yamada kopt de bal weg. Braspenninckx is nu in balbezit. Braspenninckx draait met de bal, schiet en ... Kogut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - TS Leśnica 5:1

71e minuut.
Kozera rent richting de bal. Kostadinov begaat een overtreding. Kozera raakt geblesseerd tijdens het duel. Kozera met een snel genomen vrije trap. Herlevi is nu in balbezit. Yamada maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yamada naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
Herlevi raakt geblesseerd tijdens het duel. Aydoğdu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - TS Leśnica 5:2

76e minuut.
Cassitto speelt de bal door. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov heeft problemen om de bal te vangen. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Konieczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - TS Leśnica 5:3

79e minuut.
Kogut speelt de bal door. Jaraczewski rent richting de bal. Cassitto maakt een afschuwelijke overtreding. Cassitto krijgt een gele kaart.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Řapík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cassitto met een sublieme pass. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Jaraczewski kopt de bal weg. Stankiewicz rent richting de bal. Lăpădat verovert de bal door een tackle van achteren. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Konieczny bokst de bal weg. Klungelig pakt Angioni de bal. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shedenders - TS Leśnica 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Shedenders 46%, TS Leśnica 54%.
The Shedenders - TS Leśnica 5:4