Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Leśnica The Shedenders
Co do1 Tactiek Sarrismo
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
62.9 gemiddelde waardering 69.5
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Pasławski rent richting de bal. Aydoğdu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasławski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sierny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Braspenninckx maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Muskietorz met een snelle inworp. Jaraczewski met een sublieme pass. Sierny speelt de bal door. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel. Kogut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sierny neemt de hoekschop. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Cassitto probeert naar een medespeler te passen. Cinpoeru rent richting de bal. Muskietorz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cinpoeru raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cassitto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lăpădat krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Aydoğdu probeert naar een medespeler te passen. Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski speelt de bal door. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Kogut bokst de bal weg.

26e minuut.
Kostadinov is nu in balbezit. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov schiet op doel. Konieczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daribyan speelt de bal door. Sierny is nu in balbezit. Sierny passt de bal in één keer door. Pasławski rent richting de bal. Pasławski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Řapík passt de bal zonder na te denken. Kostadinov is nu in balbezit. Cassitto met een sublieme pass. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 52%, The Shedenders 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Leśnica - The Shedenders 0:0

50e minuut.
Sierny rent richting de bal. Sierny probeert naar een medespeler te passen. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - The Shedenders 0:1

59e minuut.
Rudjito geeft een lange en hoge pass. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stankiewicz. Stankiewicz krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Jaraczewski probeert naar een medespeler te passen. Sierny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herlevi. Herlevi krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Řapík is nu in balbezit. Řapík passt de bal zonder na te denken. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Leśnica - The Shedenders 1:1

84e minuut.
Braspenninckx verovert de bal door een tackle van achteren. Braspenninckx probeert naar een medespeler te passen. Pasławski rent richting de bal. Pasławski schiet op doel. Kogut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - The Shedenders 1:2

88e minuut.
Klungelig pakt Muskietorz de bal. Cinpoeru is nu in balbezit. Muskietorz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muskietorz krijgt een gele kaart. Cinpoeru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wenden zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cinpoeru springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 59%, The Shedenders 41%.
TS Leśnica - The Shedenders 1:2