Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palmo Čiernojohanskoje
Palmo Tactiek kindżuk
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
58.3 gemiddelde waardering 53
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Arruda met de inworp. Damato bereikt de bal nog maar net als eerste. Damato geeft een hoge lob. Donatini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - Čiernojohanskoje 1:0

6e minuut.
Damato verovert de bal door een tackle van achteren. Arruda rent richting de bal. Arruda geeft een hoge lob. Donatini krijgt zijn hoofd ertegen. Yakışık werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - Čiernojohanskoje 2:0

14e minuut.
Kliissepp controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Janczarek neemt vlug de vrije trap. Daar is Anděl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donatini rent richting de bal. Donatini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Rubin geeft de bal voor. Janczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Duut is nu in balbezit. Duut draait met de bal, schiet en ... Bidault werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - Čiernojohanskoje 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palmo 39%, Čiernojohanskoje 61%.
FC Palmo - Čiernojohanskoje 2:1

54e minuut.
Damato passt de bal in één keer door. Arruda is nu in balbezit. Arruda geeft een lange en hoge pass. Donatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Donatini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Donatini passt de bal in één keer door. Casañas onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arruda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Donatini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Damato onderschept slim de pass. Damato passt de bal zonder na te denken. Donatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Donatini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Danielewski is nu in balbezit. Danielewski geeft een lange en hoge pass. Soboczyński geeft een hoge lob. Arruda geeft de bal voor. Barganha krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Barganha is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uršić met een snelle inworp. Damato bereikt de bal nog maar net als eerste. Damato geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hacheney geeft de bal voor. Kliissepp rent richting de bal. Damato onderschept slim de pass. Damato geeft een lange en hoge pass. Donatini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palmo 34%, Čiernojohanskoje 66%.
FC Palmo - Čiernojohanskoje 2:1