Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Čiernojohanskoje FC Palmo
kindżuk Tactiek Palmo
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
49.8 gemiddelde waardering 59.8
redelijk Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Rubin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bausz komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Nacsa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damato met een snelle inworp. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Hacheney passt de bal in één keer door. Duut is nu in balbezit. Duut passt de bal zonder na te denken. Kliissepp rent richting de bal. Kliissepp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Graf geeft de bal voor. Donatini kopt de bal weg. Arruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Arruda geeft een hoge lob. Fidélis Régis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Anděl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graf rent richting de bal. Graf speelt de bal door. Fidélis Régis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidélis Régis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Humulescu kopt de bal weg. Fidélis Régis rent richting de bal. Hacheney verovert de bal door een tackle van achteren. Damato verovert de bal door een tackle van achteren. Damato geeft een lange en hoge pass. Paal! Yakışık bokst de bal weg. Donatini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Čiernojohanskoje - FC Palmo 0:1

32e minuut.
Humulescu kopt de bal weg. Graf met een sublieme pass. Arruda speelt de bal door. Donatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Donatini draait met de bal, schiet en ... Yakışık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Simplício passt de bal met de wreef. Daar is Damato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damato geeft de bal voor. Donatini springt en kopt de bal. Yakışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Anděl heeft problemen om de bal te vangen. Fidélis Régis rent richting de bal. Fidélis Régis haalt uit met een fantastische trap. Yakışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čiernojohanskoje 72%, FC Palmo 28%.
Čiernojohanskoje - FC Palmo 0:1

49e minuut.
Graf is nu in balbezit. Graf passt de bal met de wreef. Arruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Arruda geeft een hoge lob. Donatini maakt een snoekduik en kopt de bal. Yakışık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Casañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casañas geeft de bal voor. Kliissepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Duut bereikt de bal nog maar net als eerste. Duut schiet op doel. Bidault bokst de bal weg. Duut bereikt de bal nog maar net als eerste. Duut geeft een hoge lob. Bidault probeert wanhopig de bal te grijpen. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Čiernojohanskoje - FC Palmo 1:1

60e minuut.
Stępień is nu in balbezit. Morela rent richting de bal. Stępień geeft een hoge lob. Donatini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Čiernojohanskoje - FC Palmo 1:2

63e minuut.
Klungelig pakt Damato de bal. Damato passt de bal in één keer door. Graf is nu in balbezit. Graf geeft een lange en hoge pass. Fidélis Régis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čiernojohanskoje 63%, FC Palmo 37%.
Čiernojohanskoje - FC Palmo 1:2