Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAOK Solniki Oksjuwe jaroszowice
4MID att Tactiek def mega
58% Balbezit 42%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 53.4
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


1e minuut.
Węgorowski met de inworp. Piszczyk met een sublieme pass. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski geeft een lange en hoge pass. Szafrański krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - Oksjuwe jaroszowice 1:0

3e minuut.
Ouzký rent richting de bal. Della Salica onderschept slim de pass. Della Salica speelt de bal door. Waśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśków haalt uit met een fantastische trap. Ribarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Seitz kopt de bal weg. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski passt de bal zonder na te denken. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik geeft een lange en hoge pass. Galev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Piszczyk probeert naar een medespeler te passen. Hemrich kan de bal niet met de borst controleren. Hemrich passt de bal in één keer door. Waśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśków haalt uit met een fantastische trap. Ribarov bokst de bal weg. Klungelig pakt Butter de bal. Waśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśków schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAOK Solniki - Oksjuwe jaroszowice 1:1

45e minuut.
Hemrich rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponikowski. Hemrich raakt geblesseerd tijdens het duel. Pană komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 51%, Oksjuwe jaroszowice 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAOK Solniki - Oksjuwe jaroszowice 1:1

68e minuut.
Papakonstantinou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Attanasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attanasio geeft een lange en hoge pass. Ouzký is nu in balbezit. Ouzký schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kmiecik met de inworp. Piszczyk speelt de bal door. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szafrański stond buitenspel. Raţă komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiménez Sancho komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Piszczyk probeert naar een medespeler te passen. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski met een sublieme pass. Brończyk is nu in balbezit. Brończyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 50%, Oksjuwe jaroszowice 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAOK Solniki - Oksjuwe jaroszowice 1:1