Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Leśnica FC Tychy Youngs
Co do1 Tactiek 3ATTPRESS
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 6
63 gemiddelde waardering 55.5
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Rudjito verovert de bal door een tackle van achteren. Rudjito geeft een lange en hoge pass. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov schiet op doel. Wajerczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - FC Tychy Youngs 1:0

17e minuut.
Wenden met een sublieme pass. Řapík is nu in balbezit. Řapík passt de bal zonder na te denken. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - FC Tychy Youngs 2:0

25e minuut.
Klungelig pakt Řapík de bal. Řapík geeft een lange en hoge pass. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - FC Tychy Youngs 3:0

26e minuut.
Inworp. Řapík met een snelle inworp. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat geeft een lange en hoge pass. Cinpoeru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - FC Tychy Youngs 4:0

29e minuut.
Wenden rent richting de bal. Wenden passt de bal in één keer door. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Řapík rent richting de bal. Řapík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Řapík passt de bal met de wreef. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat met een sublieme pass. Cassitto is nu in balbezit. Cassitto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - FC Tychy Youngs 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 42%, FC Tychy Youngs 58%.
TS Leśnica - FC Tychy Youngs 5:0

49e minuut.
Wenden is nu in balbezit. Wenden passt de bal met de wreef. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ibañez is nu in balbezit. Ibañez geeft een hoge lob. Cinpoeru rent richting de bal. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Rinaldo onderschept slim de pass. Rinaldo geeft de bal voor. Atvērts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała verovert de bal door een tackle van achteren. Kacała draait met de bal, schiet en ... Kogut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - FC Tychy Youngs 5:1

54e minuut.
Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała met een sublieme pass. Wilga rent richting de bal. Wilga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - FC Tychy Youngs 5:2

63e minuut.
Inworp. Ibañez met de inworp. Wenden speelt de bal door. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tasic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Řapík is nu in balbezit. Řapík geeft een hoge lob. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Carrau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gugu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Aydoğdu neemt vlug de vrije trap. Cassitto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciorchine. Ciorchine krijgt een gele kaart. Cassitto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wenden zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wajerczyk niet meer kan verder spelen. Rzędzian komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Rudjito geeft een lange en hoge pass. Tellisaar rent richting de bal. Rinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaldo haalt uit met een fantastische trap. Kogut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - FC Tychy Youngs 5:3

82e minuut.
Řapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Řapík passt de bal zonder na te denken. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 50%, FC Tychy Youngs 50%.
TS Leśnica - FC Tychy Youngs 5:3