Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tychy Youngs TS Leśnica
3ATTPRESS Tactiek Co do1
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 11
50.6 gemiddelde waardering 62.5
solide Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Cassitto probeert naar een medespeler te passen. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru passt de bal in één keer door. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Rzędzian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov geeft de bal voor. Paal! Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - TS Leśnica 0:1

5e minuut.
Diculescu probeert naar een medespeler te passen. Rinaldo rent richting de bal. Řapík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rinaldo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rinaldo kan niet meer verder spelen. Duim komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Ibañez rent richting de bal. Řapík onderschept slim de pass. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat draait met de bal, schiet en ... Rzędzian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - TS Leśnica 0:2

11e minuut.
Atvērts verovert de bal door een tackle van achteren. Atvērts passt de bal zonder na te denken. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - TS Leśnica 0:3

13e minuut.
Řapík rent richting de bal. Řapík passt de bal met de wreef. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - TS Leśnica 0:4

17e minuut.
Lăpădat is nu in balbezit. Tasic verovert de bal door een tackle van achteren. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov schiet op doel. Rzędzian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - TS Leśnica 0:5

19e minuut.
Cassitto is nu in balbezit. Cassitto passt de bal met de wreef. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru schiet op doel. Rzędzian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - TS Leśnica 0:6

24e minuut.
Diculescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gugu kopt de bal weg. Tellisaar rent richting de bal. Tellisaar schiet op doel. Kogut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - TS Leśnica 1:6

30e minuut.
Ciorchine passt de bal zonder na te denken. Cassitto speelt de bal door. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov heeft problemen om de bal te vangen. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Wenden kopt de bal weg. Cassitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Diculescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Diculescu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Wenden speelt de bal door. Kostadinov rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Tasic ... Strafschop! Tasic krijgt een gele kaart. Kostadinov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Řapík zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rzędzian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Řapík passt de bal met de wreef. Kostadinov rent richting de bal. Cassitto rent richting de bal. Cassitto haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - TS Leśnica 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tychy Youngs 58%, TS Leśnica 42%.
FC Tychy Youngs - TS Leśnica 1:7

57e minuut.
Wilga onderschept slim de pass. Wenden probeert naar een medespeler te passen. Aydoğdu heeft problemen om de bal te vangen. Wilga rent richting de bal. Wilga schiet op doel. Kogut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Lăpădat verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpădat geeft de bal voor. Klungelig pakt Diculescu de bal. Cassitto rent richting de bal. Cassitto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Řapík rent richting de bal. Řapík passt de bal met de wreef. Cassitto rent richting de bal. Cassitto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - TS Leśnica 1:8

75e minuut.
Řapík is nu in balbezit. Řapík passt de bal met de wreef. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Rzędzian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - TS Leśnica 1:9

82e minuut.
Tellisaar rent richting de bal. Atvērts verovert de bal door een tackle van achteren. Atvērts passt de bal in één keer door. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciorchine onderschept slim de pass. Cassitto geeft een hoge lob. Kostadinov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Duim met de inworp. Atvērts bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tellisaar zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tellisaar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tellisaar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tychy Youngs 38%, TS Leśnica 62%.
FC Tychy Youngs - TS Leśnica 1:9