Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Grodzisk The Shedenders
Normal2019_2 Tactiek Sarrismo
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
63.4 gemiddelde waardering 66.7
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Braspenninckx rent richting de bal. Chimingeri speelt de bal door. Sierny rent richting de bal. Sierny geeft de bal voor. Braspenninckx krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sierny passt de bal zonder na te denken. Daribyan met een sublieme pass. Braspenninckx rent richting de bal. Braspenninckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - The Shedenders 0:1

15e minuut.
Ascani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kılınçoğlu kopt de bal weg. Daar is Załoga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daribyan onderschept slim de pass. Daribyan probeert naar een medespeler te passen. Sierny probeert naar een medespeler te passen. Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny passt de bal in één keer door. Ascani is nu in balbezit. Miodziek verovert de bal door een tackle van achteren. Miodziek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Daribyan de bal. Daribyan speelt de bal door. Sierny is nu in balbezit. Sierny geeft een lange en hoge pass. Braspenninckx maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - The Shedenders 0:2

27e minuut.
Inworp. Kılınçoğlu met de inworp. Cuciniello speelt de bal door. Csernai rent richting de bal. Csernai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daribyan met een sublieme pass. Miodziek is nu in balbezit. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny geeft een lange en hoge pass. Braspenninckx maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Daribyan passt de bal in één keer door. Sierny geeft een hoge lob. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx draait met de bal, schiet en ... Gubian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - The Shedenders 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk 60%, The Shedenders 40%.
Pogoń Grodzisk - The Shedenders 0:3

50e minuut.
Jaraczewski kopt de bal weg. Daribyan probeert naar een medespeler te passen. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny geeft de bal voor. Braspenninckx springt en kopt de bal. Gubian bokst de bal weg.

54e minuut.
Michelini kan de bal niet met de borst controleren. Braspenninckx rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ruddere ... Strafschop! Ruddere krijgt een gele kaart. Braspenninckx is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miodziek neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

57e minuut.
Altamirano passt de bal met de wreef. Kılınçoğlu is nu in balbezit. Kılınçoğlu geeft de bal voor. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. Konieczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - The Shedenders 1:3

61e minuut.
Jaraczewski kopt de bal weg. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddere is nu in balbezit. Braspenninckx onderschept slim de pass. Braspenninckx haalt uit met een fantastische trap. Gubian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski passt de bal zonder na te denken. Ruddere bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx onderschept slim de pass. Braspenninckx schiet op doel. Gubian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Daribyan kopt de bal weg. Sierny heeft problemen om de bal te vangen. Sierny speelt de bal door. Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Braspenninckx passt de bal met de wreef. Daribyan rent richting de bal. Daribyan passt de bal in één keer door. Sierny rent richting de bal. Sierny geeft de bal voor. Gubian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Braspenninckx controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - The Shedenders 1:4

72e minuut.
Altamirano kopt de bal weg. Bajzát is nu in balbezit. Załoga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Załoga krijgt een gele kaart. Bajzát is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Csernai legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - The Shedenders 2:4

75e minuut.
Varipapa passt de bal zonder na te denken. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. Konieczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Jaraczewski geeft een lange en hoge pass. Braspenninckx kopt de bal weg. Ascani bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek onderschept slim de pass. Miodziek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Muskietorz geeft een lange en hoge pass. Miodziek kopt de bal weg. Bogacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Braspenninckx is nu in balbezit. Braspenninckx haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kozera geeft een lange en hoge pass. Miodziek kopt de bal weg. Daar is Sierny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierny geeft een hoge lob. Braspenninckx krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - The Shedenders 2:5

89e minuut.
Bajzát rent richting de bal. Varipapa onderschept slim de pass. Varipapa geeft een hoge lob. Sierny is nu in balbezit. Sierny geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Braspenninckx rent richting de bal. Braspenninckx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk - The Shedenders 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk 68%, The Shedenders 32%.
Pogoń Grodzisk - The Shedenders 2:6