Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ravie ssj
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Soloman is nu in balbezit. Soloman geeft een hoge lob. Dorey is nu in balbezit. Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Langer heeft problemen om de bal te vangen. Weepu bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Langer krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Daar is Harrison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponting geeft een hoge lob. Crockett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kirkwood rent richting de bal. Kirkwood haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zoricich geeft een lange en hoge pass. Harrison is nu in balbezit. Harrison probeert naar een medespeler te passen. Maessen is nu in balbezit. Maessen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
McClure neemt de hoekschop. Macdonald is nu in balbezit. Crockett verovert de bal door een tackle van achteren. Crockett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ravie - ssj 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ravie 49%, ssj 51%.
ravie - ssj 1:0

67e minuut.
McClure probeert de bal met de borst te controleren. Harrison rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponting. Ponting krijgt een gele kaart.

69e minuut.
McClure passt de bal in één keer door. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Crockett onderschept slim de pass. Kirkwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkwood draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
McClure probeert naar een medespeler te passen. Langer is nu in balbezit. Crockett verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkwood is nu in balbezit. Kirkwood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ravie 56%, ssj 44%.
ravie - ssj 1:0