Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ssj ravie
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Langer is nu in balbezit. Kirkwood onderschept slim de pass. Kirkwood speelt de bal door. Crockett is nu in balbezit. Crockett haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorey. Cooper raakt geblesseerd tijdens het duel. Hutt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Boyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maessen is nu in balbezit. Maessen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ssj - ravie 1:0

33e minuut.
Crockett geeft de bal voor. Hutt rent richting de bal. Crockett onderschept slim de pass. Crockett haalt uit met een fantastische trap. Gliznitskof probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ssj - ravie 1:1

34e minuut.
Cooper speelt de bal door. Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponting passt de bal met de wreef. Maessen is nu in balbezit. Maessen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kirkwood passt de bal in één keer door. Gliznitskof bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer rent richting de bal. Kirkwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkwood haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssj 56%, ravie 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ssj - ravie 1:1

68e minuut.
Cooper is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meads. Cooper raakt geblesseerd tijdens het duel. Langer met een snel genomen vrije trap. Batty rent richting de bal. Batty geeft een lange en hoge pass. Crockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Crockett draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Boyer met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atkins met de inworp. Harrison geeft een hoge lob. Klungelig pakt Batty de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Patterson geeft een hoge lob. Kirkwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkwood met een sublieme pass. Crockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Crockett schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ssj - ravie 1:2

87e minuut.
Eaton met een harde bal richting middenveld. Hutt kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Boyer de bal onder controle te krijgen. Maessen is nu in balbezit. Maessen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ssj - ravie 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssj 44%, ravie 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ssj - ravie 2:2