Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barsload North Otago
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Newton is nu in balbezit. Vettori rent richting de bal. Newton onderschept slim de pass. Murray is nu in balbezit. Murray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Clark heeft problemen om de bal te vangen. White rent richting de bal. Clark maakt een afschuwelijke overtreding. White raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Musin is nu in balbezit. Murray probeert naar een medespeler te passen. Mauger is nu in balbezit. Heath onderschept slim de pass. Heath draait met de bal, schiet en ... Anthopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Barsload - North Otago 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barsload 50%, North Otago 50%.
Barsload - North Otago 1:0

48e minuut.
Boyland verovert de bal door een tackle van achteren. Rutherford verovert de bal door een tackle van achteren. Rutherford probeert naar een medespeler te passen. Musin is nu in balbezit. Musin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mauger trapt de bal weg van het doel. Boyland kopt de bal weg. Heath kan de bal niet met de borst controleren. Murray rent richting de bal. Murray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Posa speelt de bal door. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray passt de bal in één keer door. Heath rent richting de bal. Heath haalt uit met een fantastische trap. Anthopoulos bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barsload - North Otago 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barsload 53%, North Otago 47%.
Barsload - North Otago 2:0