Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOODBEWTAZA Auckonton City
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Fleming is nu in balbezit. Montgomery probeert naar een medespeler te passen. Williams rent richting de bal. Haigh onderschept slim de pass. Haigh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Devine met een sublieme pass. Langer rent richting de bal. Hobbs begaat een overtreding. Hobbs krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Newton de bal onder controle te krijgen. Packer probeert naar een medespeler te passen. Haigh heeft problemen om de bal te vangen. Devine rent richting de bal. Devine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown onderschept slim de pass. Brown speelt de bal door. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOODBEWTAZA - Auckonton City 1:0

35e minuut.
Read passt de bal zonder na te denken. Haigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haigh draait met de bal, schiet en ... Brown rent richting de bal. Brown geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Devine passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hedwig met de inworp. Brown is nu in balbezit. Brown geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOODBEWTAZA 60%, Auckonton City 40%.
MOODBEWTAZA - Auckonton City 1:0

49e minuut.
Axis trapt de bal weg van het doel. Hobbs kopt de bal weg. Klungelig pakt Fleming de bal. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Meads met een snelle inworp. Read rent richting de bal. Read passt de bal met de wreef. Gissing rent richting de bal. Gissing haalt uit met een fantastische trap. Packer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Langer rent richting de bal. Gissing rent richting de bal. Gissing haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vettori de bal onder controle te krijgen. Packer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MOODBEWTAZA - Auckonton City 1:1

74e minuut.
Haigh rent richting de bal. Fleming is nu in balbezit. Haigh verovert de bal door een tackle van achteren. Bracken is nu in balbezit. Bracken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Haigh onderschept slim de pass. Haigh speelt de bal door. Bracken rent richting de bal. Bracken haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Read de bal. Gissing rent richting de bal. Gissing probeert naar een medespeler te passen. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Haigh is nu in balbezit. Haigh speelt de bal door. Shipley heeft problemen om de bal te vangen. Bracken is nu in balbezit. Bracken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOODBEWTAZA 49%, Auckonton City 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MOODBEWTAZA - Auckonton City 1:1